dissabte, 26 de març del 2011

El Santfeliuenc, a segellar la permanència en una jornada d'homenatge a les entitats

SANTFELIUENC FC - CD MONTCADA
Data: diumenge 27 de març
Hora: 12
Jornada: 29
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Juan Antonio Mesones González (Delegació del Maresme)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 17 graus i cel assolellat

El Santfeliuenc enceta el tram final de lliga amb la ferma voluntat de començar a mirar a dalt i segellar de manera definitiva la permanència. Els d'Andrés González jugaran dos partits seguits a Les Grases i la visita del Montcada sembla propícia per retrobar-se amb la victòria. El Santfe recupera Javi Pozo després del partit de sanció però perd el concurs d'Álex Burch que va veure la ciquena targeta a Peralada, una baixa de consideració. El gran resultat obtingut a Peralada ha carregat les piles de moral d'una plantilla que malgrat les continues baixes i lesions segueix traçant una línia recta que ens conduirà a renovar per tercera vegada la presència a Primera Catalana.

Diada de les entitats
Aquest diumenge vine a Les Grases! El Santfe recupera l'esperit Fem Club, Fem Ciutat Fem Afició. Tots els socis d'una entitat de la ciutat tindran accés gratuït a Les Grases. El més històric dels clubs de Sant Feliu necessita el teu suport i nosaltres t'ho posem molt fàcil. A més, potser ja ha arribar l'hora que et decideixis a fer-te soci. Pregunta als responsables de taquilla que us atendran amb l'habitual cortesia i diligència. Aquest diumenge tothom a Les Grases. T'hi esperem!!! I no oblideu que aquesta matinada hi haurà canvi d'hora: a les dues seran les tres.

El CD Montcada busca la permanència
L'equip del Vallès lluita a hores d'ara per fugir del temible descens a Segona Catalana. Els verds han mantingut una línia irregular, amb algunes victòries de mèrit al seu bonic estadi i una certa atonia a domicili. Els jugadors amb més nón són els veterans Salvanyà i Raúl Tamudo En destaquen també els joves Heras, Pasqui i Quim Solano. Una derrota a Sant Feliu posaria en situació molt compremesa els vallesans que tindran la baixa per sanció del migcampista Sanchís.

A la primera volta, el Santfe va esgarrapar un punt a Montcada quan perdia clarament al descans

Primera volta:

Jornada 10 (31 - 10 - 2010)
CD Montcada 2 (Paski, 10' i Aitor, 29') - Santfeliuenc FC 2 (Dani Texeira, 72' i Álex Burch, 77')