divendres, 15 d’abril del 2011

El Santfe, a segellar la permanència

SANTFELIUENC FC - UD ATL GRAMENET MILAN B
Data: diumenge 17 d'abril
Hora: 12
Jornada: 32
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Sergi Rigau García (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona

Previsió del temps: 20 graus i cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho fa amb voluntat de segellar la permanència a Primera Catalana. Una victòria contra el filial colomenc marcarà el límit per a un tram final de lliga radicalment plàcid. Per a aquest diumenge, Andrés González recupera Iván Fuentes. Bioko i Álex Burch, que porten alguns amb diferents problemes físics, també han experimentat una millora i poden tenir minuts. En aquesta jornada serà Cristian qui hagi de descansar per acumulació de targetes grogues.
Apel·lem al suport de la ciutat
El Santfeliuenc és a punt de garantir la continuïtat a Primera Catalana. Per aquest diumenge tornem a reclamar el suport de l'afició i de tota la societat santfeliuenca. Amb un hortitzó electoral tan proper ens agradaria veure projectes on l'esport i el nostre club són peces fonamentals per a l'articulació de la ciutat en els grans reptes per als propers quatre anys.
La Grama B, a per la permanència
El filial colomenc arriba a Les Grases amb 36 punts, sis per damunt del Blanes. Un avantatge relativament còmode però en cap cas definitiu i això obliga els joves valors que entrena Juan Moscoso a guanyar encara un parell de partits. La Grama B 2010-2011 ha transitat des de l'inici de lliga per la part mitja baixa, una cosa normal en un equip molt jove i que ha patit els problemes econòmics d'una entitat molt destacada en el futbol català però que viu dies d'incertesa. Sens dubte tots els ulls a Santa Coloma estan posats en la permanència de la Grama a Segona B. Per a la cita de diumenge, Moscoso no podrà comptar ni amb el sancionat Borja ni amb el davanter Josele, un dels jugadors més destacats, que ha estat convocat per al primer equip en el seu decisiu partit contra el Sant Andreu.

Primera volta

Jornada 13 (20-11-2010) Gramenet B 0 - Santfeliuenc FC 3 (Iván Fuentes, 25'; Iván Fuentes, 55' i Sascha, 69')