dissabte, 2 d’abril del 2011

El Santfeliuenc, a pels tres punts contra un Tàrrega que mira a Tercera Divisió

SANTFELIUENC FC - UE TÀRREGA
Data: diumenge 2 d'abril
Hora: 12
Jornada: 30
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 19 graus i cel ennuvolat

El Santfeliuenc afronta el repte de superar un poderós Tàrrega per tal de garantir la permanència a Primera Catalana. El nostre equip ha treballat de valent i amb molta il·lusió al llarg de la setmana i, qui més qui menys, tothom confia a treure endavant un partit que es preveu molt difícil per la ferotge competitivitat de l'adversari. El capítol de baixes segueix sent una de les creus constants i aquest diumenge Andrés González no podrà comptar amb el concurs de Dani Maldonado i Alberto, ja que tots dos han estat sancionats amb un partit. Álex Burch sí podrà jugar-hi i aquesta és una notícia esperançadora.


El Santfe garantirà la permanència si aconsegueix els tres punts
El Santfeliuenc és a prop d'assegurar-se la continiuïtat un any més a Primera Catalana. Aquest diumenge afrontem un partit molt complicat i per això us demanem el vostre suport. Si el Santfe guanya, guanya l'esport de Sant Feliu i això s'ha de tenir molt present a l'hora de pensar el futur esportiu de la ciutat.

Tàrrega mira a prop el retorn a Tercera
A Tàrrega tothom ja hi veu a prop el retorn a Tercera. L'equip blaugrana està fent una gran temporada i tot i que no partia com a principal candidat a l'ascens a la graella de sortida, ha demostrat al llarg de la competició que és un competidor nat. Una plantilla ben definida, un entrenador consolidat com Edu March i alguna dosi de fortuna de per a qui bufa en vent de cara han estat els ingredientes necessaris perquè el Tàrrega ocupi la tercera posició amb 57 punts, conservant un marge de set punts respecte al Rubí, l'únic equip que a hores d'ara el podria apartar del camí a Tercera.

Primera volta

Jornada 11 (7-11-2010) UE Tàrrega 2 (Raya, 15 i Vendrell, 67') - Santfeliuenc FC 1 (Álex Burch, 56')