dissabte, 30 d’abril del 2011

El Santfeliuenc viatja a Olot sense pressió

UE OLOT - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 1 de maig
Hora: 17
Jornada: 33
Estadi: Municipal d'Olot
Àrbitre: Rubén Rengel Royo (Delegació del Maresme)
Ràdio o TV:No
Previsió del temps: 20 graus. Cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc afronta a Olot un partit per a gaudir. I diem per a gaudir perquè la qualitat del rival, l'escenari i la tranquil·la posició del nostre equip convida a pensar així. Els garrotxins tenen un peu a Tercera Divisió i en un parell de jornades podrien ser matemàticament equip de bronze.
Andrés González recupera per al viatge a Olot David Arcos i Iván Fuentes, mentre que Javi Pozo haurà de descansar a causa d'un trencament muscular. Rubén Quiles i Bioko segueixen arrossegant problemes físics i seran dubte. Malgrat l'exigència de l'escenari i el rival, els santfeliuencs no descarten donar la sorpresa i ficar-se en la lluita pels set primers llocs.

Sortida a les 13:30 hores
L'expedició blanc-i-blava sortirà a les 13:30 hores del Parc Esportiu de Les Grases. És previst d'arribar a la capital de la Garrotxa a les 15:30 hores. Per primera vegada en partit oficial el Santfeliuenc jugarà contra un dels equips més representatius de les comarques gironines i en un camp amb molt sabor a futbol.

L'Olot, a segellar l'ascens a Tercera
L'Olot aconseguirà aquesta temporada el seu tercer ascens consecutiu. A hores d'ara treu una distància de 10 punts respecte al quat classificat quan només en queden 18 per a l'acaament. Un ascens meteòric d'un club històric que ha jugat en 24 ocasions a Tercera Divisió i que fa tres anys va fer un gir de rumb i des de Primera Territorial va començar a guanyar categories i recordar temps passats. A Olot s'hi ha tornat a recuperar la il·lusió pel seu equip i enguany s'ha traduït en una notable assistència de públic al seu vell estadi i en l'obtenció de 500 socis. L'equip que entrena Nitus Santos partia com a principal candidat a l'ascens i no ha decebut. Un grup compensat on destaquen el lateral esquerrà Edile, internacional nigerià, els mitjos Abel i Roger i el davanter golejador Robert.
l'Estadi Municipal d'Olot registrarà una gran entrada en un partit que pot apropar els de Nitus Santos a Tercera... amb el permís d'un Santfeliuenc que vendrà molt cara la derrota.


Primera volta
Jornada 12 (28-11-2010)
Santfeliuenc FC 1 (Quiles, 31') - UE Olot 1 (Roger, 28')