divendres, 6 de maig del 2011

La contra de la crònica

Som en dies de Fira (com podeu veure en la imatge del cartell escollit enguany) i el Santfeliuenc s'hi sumarà en un nou homenatge a la ciutat. Tots els ciutadans de Sant Feliu o els membres d'una entitat de la ciutat podran veure l'interessant Santfeliuenc-Rapitenca de manera gratuïta. Hem de créixer i tenim la convicció que ho hem de fer plegats. La directiva està posant el fonaments d'un projecte esportiu i de ciutat ambiciós que tal com us vam avançar té l'aval de l'Ajuntament i la complicitat d'interessos en una mateixa direcció amb els companys del CFA.
El Primer Equip pren el camí del final de lliga amb voluntat d'acabar bé. El secret d'aquest equip ha estat el magnífic bloc que ha sabut formar Andrés González. Tant de bo la propere temporada puguem comptar amb tots ells. A Olot hi vam donar una bona imatge. L'equip garrotxí juga en una altra lliga i ho va demostrar. Una entitat molt ben preparada que disposada d'unes instal·lacions excel·lents i que serà de Tercera potser aquesta setmana o la ve.
Ens retrobem aquest diumenge de Fira al Parc Esportiu de Les Grases. Partit d'homenatge a la ciutat. El Santfe vol acabar bé la lliga i necessitem la vostra complicitat.


Una camp en zona volcànica i de natura desbordant


Una tribuna reservada per a VIPS

L'entrada al Municipal olotí és un restaurant de disseny

Genís Álvarez, un altre jove del planter que va entrar a la convocatòria

El Consistori olotí celebrarà aviat l'ascens a Tercera de l'històric equip de la vila