Estadi: La Satàlia
Assistència: 100 espectadors
Àrbitre: Severiano Ramos Manzanque (Delegació de Tarragona)
Temperatura: 18 graus. Cel assolellat

El Santfeliuenc segueix entestat a mantenir la ratxa negativa atès que va caure a La Satàlia contra el Poble Sec, clar fanalet vermell, per 2 a 0. El Santfe va oferir una imatge molt grisa. Els primers 30 minuts van ser de clar domini de l'equip d'Andrés González, que va desaprofitar tres ocasions molts clares, especialment una de Maldonado després d'una bonica combinació entre Edgar i Bioko. Abans del descans, els locals van començar a despertar i van avisar. El debutant Sergi Pagès, ex porter juvenil de l'Hospitalet, va passar per més d'una circumstància complicada. Al minut 39 Edgar va veure com l'àrbitre li anul·lava de manera equivocada un gol per fora de joc inexistent després d'una centrada d'Álex Burch.
A la segona part, el Santfeliuenc va anar perdent el control i el joc es va travar cosa que van aprofitar els locals per portar el partit al lloc que més li convenia. Al minut 62 Emili va estrenar el marcador en connectar un cop de cap picat a la sortida d'un córner. El Santfe va mirar de reaccionar més amb el cor que amb el cap tot i que va gaudir-ne de dues clares ocasions. Però la pilota no va entrar i per acabar-ho d'adobar els visitants van sorprendre en una jugada en què Gordillo va superar de vaselina la sortida de Sergi per fer el segon gol. Un resultat que feia mal als ulls i que el Santfe no va poder esmenar malgrat que els locals jugaven amb deu per l'expulsió de Nolla.
Derrota greu i de les que fan mal davant un equip que porta mesos descendit. Caldrà reflexionar i mirar de recuperar alegria en joc i resultats. El Santfe està fent un fi de temporada discretíssim.

UE Poble Sec: Joan, Castell, Gonzalo, Cata, Marín, Vicente, Noel (Gordillo, 80), Vicente, Mora, (Serra, 85') Oliva (Raventós, 84') i Nolla.
Santfeliuenc FC: Sergi Pagés, Alberto, Joserra, Fran (Iñaki, 46'), Arcos, Jorge (Riquelme, 72'), Edgar, Maldonado (Iván Fuentes, 56'), Bioko, Dani Sánchez i Álex Burch.

Gols: 1 - 0, Emili, 62'; 2 - 0, Gordillo, 84'.
Àrbitre: Ramos Manzaneque, el seu arbitratge va ser correcte. Va ensenyar targeta groga els locals Nolla i Cata; i als santfeliuencs Joserra, Arcos, Edgar, Dani Sánchez i Andrés González. Va expulsar per doble targeta groga el local Nolla (75').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va estar molt per sota del que esperàvem en un camp on només dos equips han perdut.
- L'equip ha de reaccionar i la visita del Vic pot ser una bonca oportunitat de reivindicar-se.
- El Poble Sec va donar una lliçó d'amor propi i va aconseguir tres punts que talla una ratxa de 16 partits sense emportar-se una alegria.