diumenge, 21 d’agost del 2011

L'Europa imposa el seu poder davant un Santfeliuenc voluntariós

El Santfeliuenc va perdre el primer partit de la pretemporada en la visita al Nou Sardenya gracienc. L'equip de la Vila de Gràcia es va mostrar molt més sòlid i rodat que no pas el nostre i va guanyar per 4 a 0. El Santfeliuenc va ensenyar bones intencions que ens conviden a ser optimistes per a l'inici de la lliga si bé va tenir algun desajust defensiu que contra un equip de Tercera Divisió de classe mitja alta con l'Europa es paga de valent.
Els deu minuts inicials van ser equilibrats. L'Europa va moure amb criteri elegant la pilota i el Santfeliuenc va respondre amb jugades ràpides en atac amb protagonisme d'un motivadíssim Ivan Peralta. Al minut 10, però, Javi Lara va rebre una magnífica assistència a l'espai que va sorprendre la defensa santfeliuenca per afusellar Carlos. El Santfe va intentar reaccionar i Iván Fuentes en dues ocasions i a pilota parada va coquetejar amb el gol i va obligar Eloi a lluir-se. Tanmateix, en una jugada aïllada i sense gaire perill els europeistes van treure petroli. Una centrada en què Carlos es va estirar amb poca fortuna i quan la pilota es perdia per banda l'ex futbolista del Santboià Peque la va recollir per posar-la al punt de penal on Parres va rematar de cap amb la porteria gairebé despoblada. El Santfeliuenc ho va seguir intentant i al minut 39 Iván Peralta no va aprofitar una bona centrada de Vicenç. En la jugada posterior i com a conseqüència d'un servei de falta llançat per Javi Lara el central local Cano, amb una rematada còmoda i ajudant-se amb el pit, va fer pujar el tercer gol al marcador.
Al segon acte i amb els equips completament renovats el ritme de joc va baixar notablement. Andrés González ho va provar en atac amb els menuts Aarón, Mario i Robert però el Santfe es va estavellar obstinadament amb la seguretat de la rereguarda gracienca que va passar pocs problemes per mantenir la porteria neta. Els locals van aparèixer en atac a comptagotes però quan ho van fer van obligar Carlos a treballar-hi de valent. Al minut 63 el porter santfeliuenc va ensenyar la seva classe en un mà a mà amb Gatell que el santfeliuenc va resoldre amb els peus, i sis minuts més tard va treure els guants per amorteir un fort xut de Rovira. A les acaballes i amb el Santfeliuenc mirant de fer un gol, els locals van posar-ne el quart en aprofitar Ruben Salvador de cap un llançament de córner.
En definitiva, els graciencs van imposar la seva lògica superioritat i més gran rodatge -porta tres setmanes més de pretemporada que no pas el Santfeliuenc- davant un Santfe voluntariós que va mostrar coses molt positives per bé que haurà d'esmenar algun desajust defensiu que el va fer rebre un correctiu un xic excessiu per als mèrits d'uns i altres.

Les imatges del partit a través de Barcelona Televisió
Podeu veure el resum del partit que ha ofert Barcelona Televisió clicant aquí.

CE Europa: Eloi, Aitor Torres, Cano, Ruben Salvador, David, Parres, Peque, Delmàs, Eric Blasco, Javi Lara i Nils. També van jugar: Rafa Leva, Valderas, Gatell, Pociello, Iván Álvarez, Segalés, Alberto, Aitor Olmo, Guzmán i Rovira.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola, Joserra, Borja, Iván Fuentes, Chiri, Maldonado, Iván Peralta, Javi Honorato i Vicenç. També van jugar: Pere (46'), Hinojo (46'), Pol (46'), De Sande (46'), Aarón (46'), Robert (46'), Mario (46'), Aleix (63') i Quiles (63').

Gols: 1 - 0, Javi Lara 10'; 2 - 0, Parres 26'; 3 - 0, Cano 40' i 4 - 0, Riben Salvador 88'.

Àrbitre: Roger Sales Font. El seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga el local Alberto i els santfeliuenc Dani Sánchez i Borja.

Incidències: Municipal Nou Sardenya, assistència de 300 espectadors. Tarda molt calorosa, uns 29 graus.

El proper test, contra el Joventut Prat dijous a les 20:30 hores

El Santfeliuenc continuarà la seva preparació al llarg de la setmana amb entrenaments en sessió de tarda al camp de futbol de Les Grases. I el proper dijous tocarà el quart partit de pretemporada que es jugarà a casa i contra el Joventut Prat. Els pratencs militen a la nova Segona Catalana.