divendres, 23 de setembre del 2011

El Santfeliuenc FC torna a Viladecans tres anys després de la darrera visita i amb l'objectiu de sumar

Ja queda lluny el darrer desplaçament del Santfeliuenc a la veïna localitat de Viladecans. En concret va ser el 9 de novembre de 2008 i els locals van derrotar el nostre equip per 2 a 1- Aquella mateixa temporada el Santfeliuenc assoliria l'ascens en un llarg estiu amb final feliç  El destí, però, ha volgut que dos dels equips de més tradició al Baix Llobregat es retrobin a la nova Primera Catalana després que els blanc-i-vermells assolissin un treballat ascens la passada temporada.
Andrés González i els seus futbolistes volen començar a puntuar per sortir el més aviat possible de les posicions perilloses. En la plantilla hi ha la convicció ferma que el desplaçament a Viladecans ha de suposar el punt d'inflexió necessari per sumar punts i allunyar-se dels llocs assenyalats amb traç vermell.
Al Viladecans es respira molt optimisme per l'estrena a la nova categoria i per la convincent victòria assolida en el derbi contra el Vista Alegre. Els viladecanencs no podran comptar amb l'entrenador a la banqueta ja que Juan Camilo Vázquez ha estat castigat amb un partit de sanció arran de la seva expulsió a Casttelldefels. El Municipal de Viladecans presentarà un magnífic ambient i esperem que siguin molts els seguidors santfeliuencs que s'animin a donar suport al nostre equip. 

El partit es juga diumenge a les 12 del matí i serà dirigit per Pau García Fuster.

Imatge de la darrera visita del Santfe al Municipal de Viladecans. Tres anys més tard tornem a recuperar un dels grans clàssics comarcals.