Victòria explosiva del Santfeliuenc a Tàrrega

ÀRBITRE: DAVID FERNÁNDEZ PINEL
ESTADI: MUNICIPAL JOAN CAPDEVILA
ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS
TEMPS: 15 GRAUS. CEL ENNUVOLAT

El resultat somiat. El Santfeliuenc va superar el líder inexpugnable, la UE Tàrrega, per 0 a 1. Un gol d'Iván Peralta (80') en aprofitar una indecisió de la defensa targarina va servir perquè els blanc-i-blaus sumessin tres punts que saben molt i molt dolç i que ens reafirma en la creença insobornable en aquest equip nostre.
Els primers 45 minuts van ser molt equilibrats. El Santfeliuenc va controlar les tímides escomeses locals i malgrat no gaudir de grans oportunitats Carlos tampoc no va patir gaire.
A la represa, els locals van prémer l'accelerador i les pulsacions però una excel·lent rereguarda santfeliuenca a més de la seguretat de Carlos van ser cabdals perquè els minuts anessin passant sense que el marcador registrés cap variació. Al minut 80 una acció fallida del defensa Palau va fer que la pilota acabés les botes d'un atent Iván Peralta que no va perdonar. El gol va portar un enorme esclat d'alegria.
Als darrers minuts el Tàrrega va intensificar la pressió i els seus poderosos jugadors es van abocar a l'atac però el Santfeliuenc va saber resistir com un equip madur i ben treballat. A les acaballes i amb un Tàrrega molt crispat per un resultat inesperat es van produir un seguit d'incidents molt desagradables amb actituds molt poc esportives. Sortosament les coses no van anar més enllà i els jugadors del Santfeliuenc van poder guanyar els vestidors sense cap contingència i sí amb una gran i enorme alegria, la que dóna ser el primer equip que derrota un líder fins ara inexpugnable i que semblava tenir posada la directa a Tercera Divisió.

Felicitem a tots i cadascun dels futbolistes del Santfeliuenc FC que ens han donat una gran lliçó. i ens han fet el millor dels regals. El proper diumenge en la que serà la gran festa del futbol santfeliuenc en la presentació de tots els equips del CFA i del Santfeliuenc FC l'afició ha de respondre i fer-los una gran ovació. Pot ser el pròleg del prinicipi d'una bonica història. Tot és possible i tot està per fer. Tothom ens ha de fer suport perque estem posant els fonaments d'un projecte par a la ciutat.

UE Tàrrega: Chiné, Alberto, Palau, Vendrell, Roca, Grau (Nuno, 65'), Raya, Rafa Delgado, Saddik (Joel, 80'), Esteve i Pijuan.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Maldonado, (Carlos Sola, 84') Triguero (Javi Honorato, 87'), Iván Peralta (Eric Pacheco, 84') Gabri (Rubén Quiles, 60') i De Sande (Robert, 60').

Gol: 0 - 1, Iván Peralta, 80'.
Àrbitre: Fernández Pinel, el seu arbitratge va ser regular. Targetes grogues als targarins Roca, Saddik, Esteve, Nuno i Raya; i als santfeliuencs Hinojo, Arcos, Pere i Dani Sánchez.

QUADERN DE NOTES:
- Matrícula d'honor per a tots els jugadors i cos tècnic del Santfeliuenc que van donar una lliçó de professionalitat contra el rival més difícil.
- Menció especial per a Dani Sánchez que va jugar molts minuts amb molèsties al nas. L'esforç de Dani Sánchez exemplifica el compromís d'aquesta plantilla.
- El Tàrrega va perdre el primer partit de la lliga. El líder no va poder amb un Santfeliuenc que va afrontar el partit com una final.