diumenge, 4 de desembre del 2011

Enhorabora campioníssims. El Club Bàsquet Santfeliuenc Eninter es proclama campió de Catalunya

El CB Santfeliuenc Eninter s'ha proclamat campió de la xxx edició de la Lliga Catalana EBA després de superar el Cornellà per 74 a 52 en una final que ha dominat el nostre equip de cap a bat. Ja al minut 10 el Santfe dominava per 30 a 7 i al descans per 43 a 17. El CB Santfeliuenc Eninter torna de demostrar que no té límits i segueix engrossint el seu capital de títols.
Des del Santfeliuenc Futbol Club enviem una fortíssima abraçada de felicitat a jugadors, directiva, quadre tècnic, socis i aficionats del nostre club germà, i, en especial, al seu president Josan Daban que recull un cop més el treball ben fet. Gràcies per l'espectacular resposta de tot l'esport de Sant Feliu on fins i tot hem vist alguna samarreta del Santfeliuenc FC a la graderia del Parc Esportiu del Baix Llobregat pel qual hi ha passat un cicló que és per dret propi un equip de llegenda al nostre esport.

FELICITATS CAMPEONÍSSIM CLUB BÀSQUET SANTFELIUENC
Felicitats amic Josan Daban. El que és bo per al Club Bàsquet Santfeliuenc és bo per al Santfeliuenc FC i tot l'esport de la ciutat.