diumenge, 22 de gener del 2012

Empat insuficient

SANTFELIUENC FC 0 GIMNÀSTICA IBERIANA 0
ÀRBITRE: ISAAC RODRÍGUEZ VENTURA (DELEGACIÓ DE GIRONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 275 ESPECTADORS
TEMPERATURA 13 GRAUS I CEL ASSOLELLAT

El Santfeliuenc no va poder passar de l'empat a 0 contra la Gimnàstica Iberiana en un partit equilibrat, molt travat i a estones ensopit on les millors ocasions no van arribat fins a les acaballes. Els blanc-i-blaus no van trobat fluïdesa en el seu joc als primers 45 minuts i només algunes accions per banda esquerra d'Eric Pacheco van fer sensació de perill. L'equip visitant va dominar un xic més i fins i tot s'hi podria haver avançat en una jugada que va acabar amb gol de Manu però que l'àrbitre va invalidar per fora de joc. La millor ocasió santfeliuenca va venir a través d'un llançament de falta de Rubén Quiles al minut 38 que es va marxar a prop del pal.
A la segona part, el Santfeliuenc va sortir amb més decisió i al minut 50 una rematada d'Iván Peralta a servei d'Eric va lliscar el travesser. Tanmateix Dani Sánchez al minut 55 va haver d'abandonar el terreny de joc en veure la segona targeta groga. Aquesta circumstància condicionaria de manera indefectible la resta del matx. La Iberiana es va fer amb la possessió de la pilota i es va apropar amb més insistència a l'àrea de Carlos que el Santfe a l'àrea barcelonina. El gran porter del Santfeliuenc va haver de treballar de valent en accions de Jony, Manu i Óscar. Paradoxalment les ocasions més clares per al Santfeliuenc van esperar als darrers quatre minuts. Iván Peralta i Gabri van fregar el gol en sengles pilotes que es van passejar per davant de l'ex porter del Santfe Albert Duran.

Empat a 0 que no serveix de gaire en una jornada decididament negativa per les victòries de l'Almacelles, el Viladecans i el Tortosa que fan posar les coses molt comprimides a la part mitja baixa de la classificació. El proper diumenge el Santfe repetirà a Les Grases contra el Sants en el partit que inaugura una segona volta que per al nostre equip serà molt emocionant. No podem fallar tant a Les Grases.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Triguero (Iván Fuentes, 85'), Eric Pacheco (Gabri, 62'), Iván Peralta, Quiles (Edgar, 62') i Carlos Sola.

Gimnàstica Iberiana: Albert Duran, Jon Ander, Moyano, Zígor (Óscar, 50'), Dani Benítez, Eric, Marcos (Adri, 57') (Hermida, 89'), Jony (Macanaz, 80'), Guti, Juan Carlos i Manu.


Àrbitre: Rodríguez Ventura, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els santfeliuencs Dani Sánchez i Iván Fuentes i als visitants Marcos, Zígor, Jon Ander i Macanaz. Va expulsar per doble targeta groga Dani Sánchez (55').


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc suma un punt en una jornada especialment negativa per les victòries dels rivals directes. A les Grases cal sumar-hi de tres en tres.
- No vam tenir fluïdesa en atac si bé tornem a demostar solidesa en la rereguarda. Som un equip que rep molts pocs gols i això es una nota positiva.
- La Gimnàstica Iberiana va demostrar un cop més la seva capacitat de lluita i sacrifici constant.