divendres, 13 de gener del 2012

Olesa CF - Santfeliuenc FC, la primera final

El Santfeliuenc té aquest diumenge a les 16:30 hores un partit cabdal per mirar el futur amb optimisme. Els jugadors que entrena Andrés González necessiten retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes severes contra Valls i Martinenc. El Santfe nou de trinca ja ha demostrat que és capaç de refer-se, ho va fer amb el calendari més exigent de la temporada al tram central de la primera volta, i ara al Municipal Les Planes d'Olesa necessita sumar tres punts que ens tornaria tranquil·litat i confiança per afrontar dos partis seguits a Les Grases contra Gimnàstica Iberiana i Sants.

Rubén Quiles i Javi Honorato transmeten un missatge de tranquil·litat
El passat dilluns al programa d'esports de Ràdio Sant Feliu, Àrea de joc, tant Rubén Quiles com Javi Honorato es van mostrar confiats de canviar la dinàmica negativa de les últimes setmanes i tornar al camí de les victòries. Tots dos van trametre un missatge convençut de confiança a l'afició. Javi Honorato va confirmar que pateix una físsura a l'húmer que l'obligarà a descansar quatre o cinc setmanes. Honorato confia estar el més aviat possible amb els companys per continuar completant una temporada que, a títol individual, estava sent excel·lent.

Màxim suport de l'afició
Demanem, per la importància del partit, un gran suport de l'afició santfeliuenca. Necessitem sumar de tres en tres per instal·lar-nos còmodament a la meitat de la classificació. El paper de l'aficio és substantiu i al llarg de tota la temporada la seva presència s'hi està deixant sentir i això els nostres futbolistes ho agraeixen.

L'Olesa, un cuer amb massa canvis
La temporada de l'Olesa no està sent gens bona. Dos partits guanyats són un balanç molt mins per a un equip que aspira a la permanència. Els verd-i-blancs va començar amb l'ex entrenador del futbol base del Santfeliuenc, Pedro Villegas, i ha vist desfilar-ne tres més. Ara Manel Delgado ha donat una mica d'estabilitat i amb alguns reforços com Jordi Plaza (San Cristóbal), Hassen (San Lorenzo) o el veterà Mario Hita l'equip ha millorat per bé que la salvació encara és lluny. No cal, però, refiar-se ni un pèl ja que l'Olesa en els darers partits ha posat les coses molt complicades a equips com la Rapitenca i el Vista Alegre. Per a diumenge Hornos i Hassen no podran jugar-hi per sanció.
Recordeu, doncs, a les 16:30 hores al Municipal les Planes d'Olesa el Santfeliuenc es juga tres punts cabdals. Dirigirà el partit el tortosi José Pujol Cugat.

Imatge del CF Olesa que va jugar la setmana passada al camp del Vista Alegre. Els olesans malgrat caure per 3 a 2 van posar les coses molt díficils a un dels equips més destacats de la lliga.

Fotografia extreta de la pàgina web oficial del CF Olesa: www.cfolesa.com