El Santfeliuenc encadena la tercera victòria i ja és setè amb 33 punts

ÀRBITRE: EDUARD MARTÍN POMES (DELEGACIÓ DE GIRONA)
SES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 15 GRAUS I CEL
ASSOLELLAT

El Santfeliuenc va superar el Tortosa per 1 a 0 i posa un dic de nou punts més el goal average amb els ebrencs, que són a hores d'ara l'equip que marca amb 24 punts la puntuació de la primera posició de descens. Cal reconèixer un cop més el gran treball que està fent aquest Santfeliuenc. Pocs podíem imaginar allà quan va començar la temporada que un conjunt tan jove i novell respongués tan bé al repte d'una categoria tan exigent com la Primera Divisió Catalana. Sortosament, el Santfeliuenc s'està convertint en la revelació de la segona part de la temporada i després de superar un teòric rival directe que ja és a deu punts podem respirar amb tranquil·litat i sentir-nos molt orgullosos.
A la primera part el domini va ser del Tortosa. Els blanc-i-vermells es van fer amb el control del mig del camp si bé les seves aproximacions a Carlos no van passar de tímides. Curiosament, però, un Santfe una mica adormit va tenir les millors ocasions. Iván Peralta en una rematada des del punt de penal (23') que va topar amb una bona resposta d'Alfonso, i a les acaballes del primer acte Iván Fuentes i una doble rematada de Triguero van poder inaugurar el marcador. De nou Alfonso va demostrar que és un molt bon porter.
Després de la represa el partit va fer un canvi de rumb radical. El Santfeliuenc va passar a dominar de manera absoluta i va sotmetre els ebrencs a un setge monocord. I un protagonista significatiu: Iván Peralta. El davanter del Santfeliuenc va desbordar en velocitat ara i adés la defensa visitant si bé li va faltar un pèl de punteria per traduir en gol les moltes ocasions fabricades des de la línia de mitjos. Al minut 69 un servei magnífic de Javi Honorato el va aprofitar Iván Peralta que amb no massa angle va superar el porter Alfonso després de picar la pilota al pal i va donar un gol que val moltíssim i que desfermava l'eufòria a Les Grases. Amb el gol el Santfeliuenc va seguir insistint i en una de les nombroses contres el visitant David va veure la targeta vermella (76') en aturar amb falta Joserra quan es plantava sol dins l'àrea. El millor jugador dels tortosins va ser el seu porter Alfonso que va tenir molta feina i la va saber resoldre amb encert. Malgrat el domini absolut del Santfeliuenc el Tortosa es va estirar als darrers minuts i una falta llançada per Àlex al minut 88 va posar amb l'ai al cor l'afició. Un cop més Carlos va demostrar la seva classe en una aturada antològica. Va ser l'epíleg de suspens a una victòria merescuda en una segona part molt moguda i amb moltes ocasions.
Tres punts molt celebrats. Molt bon ambient al camp de Les Grases i la sensació compartida que el Santfe continuarà un any més a Primera Catalalna si continua aquest camí d'humilitat, feina ben feta i bon futbol.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola, Pere, Arcos, Triguero (Joserra, 55'), Gabri, De Sande (Aleix Álvarez, 83'), Iván Peralta, Iván Fuentes (Dani Ortiz, 89') i Robert (Javi Honorato, 65').
CD Tortosa: Alfonso, Joan (Marc Baiges, 86'), Joseph, Borrull, Aleix, Cristian, Yassine (Sergi Ventura, 57'), David, Àlex, Marc Alegre (Edgar, 76') i Albert Arnau.

Gol: 1 - 0, Iván Peralta, 69'.
Àrbitre: Martín Pomes, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuencs Carlos Sola, Triguero, Joserra, Arcos, Pere i Iván Peralta; i als visitants Joan, Albert Arnau, Àlex. Va expulsar amb targeta vermella David (76').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc ara sí fa de Les Grases un fortí i encadena tres partits guanyats (Sants, Viladecans i Tortosa).
- Un nou gol d'Iván Peralta atorga al Santfe tres punts més i ja en són 33. El davanter del Santfeliuenc está fent una temporada excel·lent i els seus deu gols s'han bescanviat per un bon estol de punts.
- Cal gaudir amb un setè lloc que és un èxit per a un equip jove. I no hem de renunciar a res.
- El Tortosa ens va agradar a la primera part però a la segona es va veure desbordat per les contres del Santfeliuenc.