MARTINENC FC 1 (DIEGO SUÁREZ, 78') - SANTFELIUENC FC 2 (JOSELE, 49' I JOSELE, 64')
ÀRBITRE: JUAN ESPINOSA DÍAZ
COMPLEX ESPORTIU DEL GUINARDÓ
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 20 GRAUS I MATÍ PASSAT PER AIGUA

Victòria extraordinària del Santfeliuenc FC contra el Martinenc per 1 a 2. Una victòria que posa la cirereta a una temporada per treure's el barret. I una victòria de prestigi ja que s'ha aconseguit contra el tercer classificat, que buscava cremar les últimes naus per a la promoció d'ascens a Tercera Divisió.
El Santfeliuenc s'ha plantat molt segur sobre la gespa mullada del Guinardó. Als primers 45 minuts la línia de mitjos formada per Gordillo, Triguero i De Sande ha portat el pes del joc blanc-i-blau. El Martinenc, un xic espès, s'ha prodigat molt poc a la porteria del debutant Santi.
Després de la represa el partit ha continuat pel camí dreçat pel Santfeliuenc. Al minut 49 una preciosa combinació entre Gordillo i De Sande ha acabat amb una calculada centrada d'aquest últim que ha trobat la rematada de cap perfecta de Josele per estrenar el marcador. Amb el 0 a 1 el Santfeliuenc ha dominat amb comoditat i al minut 64 un passi d'Iván Peralta l'ha aprofitat amb una culminació de mestre de Josele per el 0 a 2. Doblet per a un davanter amb molta classe que está fent gols en el tram final de la lliga i de pas està reivindicant-se. Amb el partit molt de cara el Santfeliuenc ha mirat de contenir els atacs locals. Al minut 78 a la sortida d'un córner Diego ha retallat distàncies. Amb els locals bolcats sobre la porteria d'un segur Santi, una contra del Santfeliuenc ha estat tallada amb les mans fora de l'àrea pel porter Olavide (83'), amb la qual cosa ha abandonat el terreny de joc en veure una correcta targeta vermella.
Victòria del Santfeliuenc en un dels camps més exigents de Primera Catalana. Tres punts per seguir demostrant que aquí hi ha un sòlid projecte de futur que, per mica que tingui continuïtat, pot donar molts bons resultats en un termini breu.

El resum del partit a través de Barcelona Televisió
Ja podeu veure el resum ofert per Barcelona Televisió.  Tres punts més per a un Santfeliuenc que s'enfila a la sisena plaça. Una excel·lent classificació i una victòria de prestigi contra un històric del futbol barceloní que encara somiava amb l'ascens a Tercera Divisió.

Rubén Quiles va passar pels micròfons de Ràdio Marca Barcelona entrevistat per l'il·lustre Toni García Bernardo.