dissabte, 22 de setembre del 2012

El Santfeliuenc signa el millor inici de les últimes dècades

SANTFELIUENC FUTBOL CLUB 2 (ÁLEX BOLAÑOS, 13' I ÉRIC PACHECO, 28') - CD MORELL 1 (DIEGO, DE PENAl, 87')
CAMP DE FUTBOL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS
ÀRBITRE: JOSÉ ASENSIO TEJERO (DELEGACIÓ DEL MARESME)
TEMPS: TARDA COLOROSA; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

L'inici somiat. El Santfeliuenc va superar per 2 a 1 el Morell i va sumar la tercera victòria consecutiva. El millor inici dels darrers vint anys per començar a carregar-nos d'il·lusió amb una educada prudència i sense perdre de banda l'objectiu primordial.
Els blanc-i-blaus van començar manant amb autoritat davant un rival que la temporada passada va ser el dominador absolut de la Segona Catalana tarragonina i que compta entre els seus jugadors amb David Cuéllar (ex Ath Bilbao, Nàstic i Elx) o Diego Reyes (ex Còrdova, Nàstic o Salamanca). Al minut 13 una falta llançada amb subtil genialitat per Álex Bolaños va obrir el marcador. Amb el gol a favor, el Santfeliuenc es va anar creixent davant un rival inofensiu en atac. Al minut 28 una assistència ben mesurada de Dani Ortiz va acabar a les botes d'Eric Pacheco que amb un control prodigiós va enfilar porteria per fer el segon gol. Festa santfeliuenca. Amb el 2 a 0 els visitants van mirar de progressar en el joc ofensiu però un Santfe molt ben situat al tapís verd de Les Grases ho va impedir amb relativa comoditat. Al descans, un marcador que despertava confiança.
Després de la represa els visitants van dominar més. Carlos va haver de demostar la seva qualitat en un perillós mà a mà amb Andreu. Tot i així el Santfeliuenc va gaudir d'un parell de bones ocasions a través d'Éric Pacheco i Gabri. Tanmateix al minut 69 el Morell es va quedar amb deu jugadors per la doble targeta groga al seu atacant Andreu. Quan tot semblaba dat i beneït l'equip que entrena José María Núñez va reviscolar i va encerclar perillosament el Santfeliuenc. Al minut 87 un penal comès per Joserra en una escomesa ofensiva visitant va posar una mica de suspens al relat. Diego Reyes es va encarregar de retallar distàncies. Sortosament la cosa no va anar més enllà i el xiulet de l'àrbitre posava el punt final i el somriure als llavis de  la parròquia santfeliuenca que assisteix  a un dels millors inicis dels últims temps. La propera jornada el Tàrrega posarà a prova la fortalesa de l'invicte Santfeliuenc.

SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri, Alberto (Aleix Álvarez, 89'), Pere, Dani Ortiz, Joserra, Álex Bolaños, Éric Pacheco  (Maldonado, 81'), Josele (Quiles, 85'), Javi Honorato (Jonhy, 69') i Gabri (Àlex Segura, 75').
CD MORELL: Boris, Éric, David Cuéllar, Lucha (Tomé, 88'), Martí, Sergio, Kuki (Nacho, 56'), Andreu, Ángel (David II), Diego i Adrià.

Gols:
1 - 0, Álex Bolaños, 13'
2 - 0, Éric Pacheco, 28'
2 - 1, Diego Reyes, de penal, 87'.

Àrbitre: Asensio Tejero. El seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Alberto, Josele, Jonhy i Joserra; i als visitants Éric, Andreu, Lucha i Sergio. Va expulsar amb doble targeta groga Andreu (69')

Quadern de notes:
- Inici de manual aplicat. Tres de tres i nou punts. No es pot demanar més per a un equip que al començament de la temporada passada lluitava per no baixar.
- Brillantíssim inici de lliga de la rereguarda santfeliuenca. Els Alberto, Dani Ortiz i Pere són una garantia d'èxit.
- El Morell amb dues figures com Cuéllar i Diego ha d'anar a més. Serà un equip a tenir en compte quan avanci la competició.

Un record solidari amb els companys que no hi poden ser. Tant de bo Hinojo, Marcos López i Iván Peralta estiguin molt aviat amb l'equip