CD TORREFORTA 1 (LEO, DE PENAL, 87') - SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 49')
ÀRBITRE: DANIEL GALERA SERRANO (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
ESTADI MUNICIPAL DE TORREFORTA
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Se'ns va quedar cara de ximples amb un empat que va fer mal però la derrota del Viladecans al camp del Reddis, i l'empat a 1 entre Vilanova i Ascó han servit perque el Santfeliuenc sigui per primera vegada en la seva història líder en solitari de Primera Catalana. Un Santfeliuenc superior al Torreforta no va saber rematar un partit que tenia controlat i va acabar cedint dos punts a causa d'un penal més que dubtós. Abans del descans Johny va veure com l'àrbitre, exasperadament cassolà, no va voler asenyalar un penal indiscutible que a més hauria costat el local Edu Escoté l'expulsió. Una jugada que marcaria el desenvolupament d'un partit mogut, amb moltíssimes ocasions especialment a càrrec del Santfeliuenc i amb el protagonisme del senyor Gabriel Galera que va perjudicar clarament els interessos de l'equip de Sant Feliu.
El Santfeliuenc tornava a un camp que mai li ha estat especialment propici i ho feia com a líder i amb una enorme expectativa de poder eixamplar la distància amb el Viladecans. I el Santfeliuenc va començar manant i apostant per un futbol de toc. Al minut 12 a una rematada potent de Pere des de l'àrea petita va respondre amb una gran aturada Pedro. El Santfeliuenc va imposar el seu joc però potser un excés de ganes i impaciència impedia traduir les accions en oportunitats. De mica en mica, però, un Torreforta inicialment molt a la defensiva va anar despertant. Al minut 35 una jugada assajada dels tarragonins va acabar amb una perillosa rematada de Ferri que va fregar el pal en un avís molt seriós. A les acaballes, el Santfeliuenc es va tornar a animar en atac i just quan el rellotge marcava el minut 45 Johny es va endinsar sol dins l'àrea quan va ser travat de manera claríssima pel defensa Edu Escoté. Un penal indiscutible que a mes hagués costat l'expulsió del tarragoní i que l'àrbitre no va voler xiular no sabem ben bé per què.
Després de la represa els nervis inicials es apaivagar quan una combinació entre Johny i Javi Honorato es va traduir en una passada a Josele que va sortejar Pedro amb habilitat i amb encara més habilitat va rematar a porteria per estrenar el marcador i fer esclatar la parròquia blanc-i-blava. El gol va ferir els locals. El Santfeliuenc va desplegar el seu joc de toc elegant i Jonhy, que debutava com a titular, va ensenyar detalls esplèndids. Tanmateix el Torreforta va despertar i al minut 69 una rematada de Jaume a boca de canó va obligar Carlos a fer una estirada inversemblant per signar l'aturada de la temporada. Genial. Un colós sota pals. El Santfeliuenc va anar reculant i un Torreforta, que semblava desnonat, va revifar. Al minut 75 una errada defensiva va deixar sol Edu Escoté que va tenir al seu cap l'empat. El Santfeliuenc, però, va arribar amb la victòria a les mans al darrer tram. Al minut 81 Álex Bolaños no va tenir la punteria esmolada per enviar a la xarxa una rematada franca. I al minut 85 una rematada picada de Gabri va trobar la resposta en les cames de Pedro que va fer una magnífca intervenció. I quan el Santfeliuenc fregava la sentència una nova decisió polèmica de l'arbitre va malbaratar una part de la feina feta. Una acció de contacte entre esquenes dins l'area va acabar amb la caiguda del local Ferri i el penal més que discutible. Leo no va desaprofitar la pena màxima per posar un empat que s'entomava amb regust de derrota.
El penal va ser l'epíleg trist a un nou bon partit del Santfeliuenc que segueix demostrant el seu poder. La sensació compartida és que es van perdre dos punts però també que aquest Santfe 2012-2013 està en condicions de fer-nos somiar per molt temps. La propera estació d'aquesta gran temporada que no us podeu perdre serà el proper dissabte a les 18:30 hores. El rival, un Reddis Reus que va acabar amb la imbatibilitat del Viladecans.

CD TORREFORTA: Pedro, Edu Escoté (Jordi, 81'), Toni Cornejo, Miranda, Raúl Fernández (Edu Suárez, 59'), Luigi, Leo, Loren (Bolagi, 46') (Álex Domínguez, 88'), Ferri, Jaume i Munta (Edu Suárez, 59').
SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri, Alberto, Pere, Arcos, Joserra, Álex Bolaños, Gabri (Aleix Álvarez, 88'), Josele (Quiles, 76'), Jonhy (Maldonado, 71') i Javi Honorato (Dani Ortiz, 84').

Gols:
0 - 1, Josele, 49'.
1 - 1, Leo, de penal, 87'.

Àrbitre: Daniel Galera Serrano. La seva actuació va ser exasperadament cassolana. Va negligir un penal claríssim a l'àrea del Torreforta i no va dubtar a assenyalar-ne un a l'altra àrea. Va mostrar targetes grogues els locals Ferri, Loren, Jaume i Loren; i als santfeliuencs Josele, Javi Honorato, Pere i Carlos. Va expulsar el tarragoní Leo (88')

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc és per primera vegada líder de Primera Catalana. Un fet únic en la història del futbol a Sant Feliu.
- Ens agrada i gaudim amb aquest Santfe que aposta pel toc i per la conducció elegant de la pilota.
- El Santfe 2012 - 2013 ens convida a somiar. Ja tenim nou punts més que la temporada passada a la sisena jornada.
- Una dolenta actuació arbitral i la manca de punteria per tancar el partit van privar el Santfeliuenc d'una victòria que hagués consolidat el lideratge amb autoritat.
- Carlos va tornar a ser el "màgic" Carlos amb una aturada sobrenatural.
- El Torreforta va esprémer les seves virtuts per aconseguir salvar un punt quans pocs hi creien en aquesta possibilitat.

Andrés González entrevistat per Joaquín Rivas abans d'un partit que ha acabat donant un lideratge històric. Un premi per a un treball de sis anys.