SANTFELIUENC FC 4 (JOSERRA, 43'; JOSELE, 46'; IVÁN PERALTA, 75'; MALDONADO, 78') - UE VALLS 0
ÀRBITRE: EDUARD MARTIN POMES (DELEGACIÓ DE GIRONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 16 GRAUS

El Santfeliuenc segueix en la seva bona línia i va derrotar el cuer Valls per un clar 4 a 0. El partit va tenir una jugada que va marcar el punt d'inflexió: l'expulsió indiscutible del porter tarragoní Álex en travar fora de l'àrea una acció de Jonhy (42'). L'expulsió del porter vallenc va ser el pròleg al gol de Joserra. La segona part va ser un bufar i fer ampolles amb festival golejador i gran exhibició de Josele que va fer un gol i es va fer un fart de repartir assistències. Victòria que deixa els blanc-i-blaus segons amb 18 punts, a l'espera de conèixer el resultat del Viladecans, i nova derrota d'un Valls que jornada rera jornada veu com la permanència pot ser més que una quimera i una utopia i això que encara manquen 25 partits.
Als futbolistes d'Andrés González li va costar agafar la temperatura al partit. El Valls es va mostrar generós amb un futbol de toc i el Santfeliuenc es va limitar al joc per bandes d'Éric Pacheco i alguna acció ofensiva tímida portada per Jonhy. Sense gaire cosa que portar-nos a la vista, una contra trenada per Jonhy al minut 42 va obligar a una sortida desesperada d'Álex que va fer una clara falta fora de l'àrea i li va comportar la consegüent targeta vermella. En l'acció posterior Javi Honorato va enviar la falta contra la tanca defensiva i el rebuig va anar a les botes de Joserra que va engaltar un sut fort i ras que va sorprendre un fred Miró. Gol que va posar el punt final al primer acte i que malgrat el joc discret va posar el somriure esperançat als llavis de l'afició que va desafiar el Barça-Celta.
I res més començar el segon acte, la sentència. Una cursa ofensiva de Fabri va servir per deixar una pilota a Javi Honorato i aquest va habilitar Josele que no va perdonar amb un tret potent i ajustat al pal dret. El partit estava resolt. Amb el 2 a 0 el Santfeliuenc es va prodigar en atac amb boniques jugades de Jonhy, Josele i Iván Peralta. I al minut 75 un servei magnífic de Josele el va aprofitar Iván Peralta en velocitat per estrenar-se. La dupla ofensiva Josele/Peralta por fer  estralls. I tres minuts més tard, la cirereta amb un gol de bandera. Dani Maldonado va recollir una pilota a la balconada de l'àrea per connetar un xut de volea que va foradar les xarxes.Golejada que encara es podria haver eixamplat si bé Carlos es va lluir a les acaballes a un llançament de falta d'Ike. La qualitat del porter del Santfeliuenc és colossal.
Un Santfeliuenc que va anar per feina suma tres punts més i ja en són 18. El proper diumenge a les 12 un clàssic com el Sants posarà a prova el millor Santfe dels últims anys. Tot està per fer i tot és possible.

Santfeliuenc FC: Carlos, Fabri, Aleix Álvarez, Pere, Dani Ortiz (De Sande, 76'), Joserra (Arcos, 67') Álex Bolaños, Éric Pacheco (Alex Segura, 79'), Josele, Javi Honorato (Iván Peralta, 60') i Jonhy (Maldonado, 67').
UE Valls: Álex, Omar, Quesada (Carbó, 55'), Molinos, Barragán, Morillas (Ike, 46'), Denis, Feliu (Abel, 70'), Gomà, Pinilla (Hichem 62') i Ollé (Miró, 42').

Gols:
1 - 0, Joserra, 43'.
2 - 0, Josele, 46'.
3 - 0, Iván Peralta, 75'.
4 - 0, Maldonado, 78'.

Àrbitre: Martin Pomes, la seva actuació va ser correcta. Targeta groga al santfeliuenc Pere; i als vallencs Denis, Carbó, Molinos, Gomà i Hichem. Targeta vermella Álex (42').

Incidències: es va fer un emotiu i respectuós minut de silenci en memòria d'Ana Abad García, mare del delegat del Santfeliuenc Miguel Ángel Campoy, i de l'oncle de Javi Honorato.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc segueix brillant. Divuit punts en 9 partits són un balanç excel·lent.
- Andrés González ha aconseguit armar un equip amb molts recursos i molt equilibri.
- El Valls va resistir 42 minuts però arran de l'expulsió del seu porter es va esfondrar.

Ja en horari d'hivern el Santfeliuenc segueix creixent en joc i resultats. El futur, però, vindrà puntejat per un calendari exigent on s'acabaran de perfilar els objectius.