dijous, 21 de febrer del 2013

Santfeliuenc-Tàrrega, aquest dissabte no ho dubtis: hem d'omplir Les Grases

SANTFELIUENC FC - UE TÀRREGA
ÀRBITRE: KABIR FRUTOS BONACHE
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DATA: 23-02-2013
HORARI: 18: 30
PREVISÓ DE TEMPS: CEL DESCOBERT I TEMPERATURA DE 5 GRAUS

En un cap de setmana de ple hivern Les Grases ha de ser un clam d'escalfor per al nostre Santfe. La directiva ha decidit animar tothom perquè ningú es quedi a casa i tots els membres d'un club o associació de la ciutat tindran entrada grauïta. Una mesura que serà la primera d'un seguit d'iniciatives que volen fer de Les Grases una festa. De fet, moltes de les aspiraciones blanc-i-blaves passen per fer de Les Grases un fortí en les vuit finals que el nostre Primer Equip ha de jugar com a local.
Andrés González i els seus futbolistes preparen amb moltes ganes un partit complicat davant un rival que en les tres darreres temporades s'ha mostrat com un rival incòmode. Carlos i Alberto, que van sortir tocats  de Morell, podrien estar a punt per al dissabte. Qui no podrà jugar serà Josele que haurà de descansar pel cicle de cinc targetes grogues.

La UE Tàrrega, una sola derrota a domicili
L'equip blaugrana de la capital d'Urgell només ha perdut un partit a domicili, va ser contra l'Ascó per 4 a 2 en la cinquena jornada. Això ha de servir com a avís del potencial d'un equip que si bé està fent una temporada molt irregular i sembla lluny de lluitar per l'ascens sí ha ensenyat a fora de casa la seva cara més poderosa.  Edu March acostuma a presentar un equip ordenat i molt disciplinat que lluita pels punts fins al darrer minut. Cal destacar el seu davanter Juan Marín, que ha fet 11 gols i s'està convertint en un dels jugadors a seguir de Primera Catalana.
A l'anada, Tàrrega i Santfeliuenc van empatar a 1 en un matx molt equilibrat i obert en què el Santfe va fregar la victòria en un parell d'accions a les acaballes.

Així doncs, tota l'emoció de Primera Catalana passa aquest dissabte per Les Grases. Us recordem un cop més que tots els membres d'un club o associació de Sant Feliu tindran lliure accés al camp. No hi falteu, el Santfe us necessita més que mai. Amb l'ajut de tothom ho aconseguirem!!!!

A la primera volta, Tàrrega i Santfeliuenc van empatar a 1. A Les Grases amb el suport decidit de tota l'afició i de tota la ciutat s'hi han de quedar els punts.

4 comentaris:

jesus m. ha dit...

Nos visita un gran y dificil rival, que tiene un gran juego directo, cosa que le favorece mucho fuera de casa.

Asi mas que nunca Sanfeeeeeee!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Anònim ha dit...

Inundemos Les Grases de ilusión. Empieza la hora de la verdad y no podemos fallar a nuestro Santfe porque nuestros chicos no nos van a fallar.

Todos a Les Grases a dar calor a nuestro equipo. Desafiemos al frío.

Visca el Santfe, Penya Sentiment Immortal 1905!!!!

Anònim ha dit...

Cuanto vale la entrada al público ?

Anònim ha dit...

Si perteneces algun equipo, asociacion, etc. de Sant Feliu es gratis la entrada. Todo facilidades para llenar las Grasses.