divendres, 1 de març del 2013

El Santfeliuenc, a per tres punts en el bicentenari d'Andrés González

CF VILANOVA -SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOSEP PUENTES SEDAN (DELAGACIÓ DE TARRAGONA)
ESTADI DELS ALUMNES OBRES
DIUMENGE 3 DE MARC
17 HORES
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 13 GRAUS

El Santfeliuenc ret visita aquest diumenge a les 17 hores el CF Vilanova. Serà la primera vegada que els blanc-i-blaus juguin als Alumnes Obrers, un estadi inaugurat l'any 2004 i que ha vist passar els millors equips de Tercera Divisió en la dècada que els vilanovins han militat en aquesta categoria.
Per al Santfe serà un duel amb doble significat, primer per la transcendència dels punts i per l'altre perquè Andrés González arriba al partit 200 a la banqueta. Una efemèride que mereix ser celebrada amb victòria i és que l'entrenador cornellanenc ha estat el gran responsable del canvi de rumb que ha experimentat el primer equip en sis anys de constant progressió.
Per a diumenge torna Josele després de la sanció per acumulació de targetes. Són dubte per problemes físics Carlos i Alberto.

El Santfe jugarà sabent els resultats d'Ascó i Viladecans
El Santfeliuenc aquesta vegada jugarà sabent els resultats dels seus rivals directes, Ascó i Viladecans. Els tres primers classificats juguen a domicili i hauran de superar un grau de dificultat semblant. L'Ascó ho fa davant un Tàrrega que buscarà millorar la imatge que va donar el passat dissabte a Les Grases. De la seva banda, el Viladecans ret visita el Torreforta. Els tarragonins necessiten sumar per no veure complicada la seva situació a la classificació

La directiva vilanovina declara la visita del Santfeliuenc com a mitja jornada econòmica
El club vilanoví, que està d'estrena ja que Ángel Calvo ha estat escollit president aquesta mateixa setmana, ha declarat el Vilanova-Santfeliuenc com a mitja jornada económica. Els socis locals pagaran 5€ i la resta, 12€. Us recordem que podeu seguir el partit a través de la transmissió on line que farà Canal Blau.

El CF Vilanova, tres jornades sense guanyar
L'equip blau cel arriba a la jornada 22 a la part tèbia de la classificació havent sumat 27 punts i després d'encadenar tres derrotes. Els de Dani Casado practiquen un futbol vistós, de toc elegant i molt directe però no han trobat continuïtat en els resultats en la temporada de retorn a Primera Catalana després d'una dècada magnífica a Tercera on fins i tot va jugar una promoció d'ascens a Segona B. Un equip jove i de futur amb el contrapunt d'experiència que aporten Valldosera o el golejador Santi Triguero.


El Santfeliuenc s'estrena als Alumnes Obrers en el partit 200 d'Andrés González