diumenge, 7 d’abril del 2013

Un pas enrere per fer-ne vuit endavant

UE VALLS 2 (MIGUEL REVERTÉ, 42' I MIGUEL REVERTÉ, 75') - SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: NICOLÁS HORNA DÍAZ
EL VILAR
ASSISTÈNCIA. 250 ESPECTADORS
TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

No passa res!!!! El Santfeliuenc va fer un pas enrere, certament, però per fer-ne vuit endavant. Els blanc-i-blaus van tenir oportunitats per resoldre el partit i no les van aprofitar ja sigui per falta de punteria o per la bona actuació del porter vallenc Carlos Escrichs. El Valls en va tenir poques però el davanter Miguel Reverte les va aprofitar i va donar una valuosa victòria al seu equip en la lluita per la permanència. Els blanc-i-blaus veuen trencada una ratxa de set victòries seguides. Ara més que mai tota la ciutat i tota l'afició ha d'estar amb un equip que de ben segur ens donarà una gran alegria.
El Santfeliuenc va sortir al sempre difícil estadi del Vilar amb molta decisió. Jonhy, Maldonado, Quiles i Éric es van bellugar amb generositat i van posar contra les cordes la rereguarda vallenca.Al minut 13 Maldonado ho va intentar amb una rematada col·locada des de la balconada de l'àrea que va obligar lluir-se Carlos Escrichs. Va ser la primera aturada d'un porter que tindria una tarda feliç. Als d'Andrés González potser li va mancar l'espurna d'encert als darrers metres que ensenyen el camí del gol. Al 34' una rematada dura i potent de De Sande va obligar Carlos Escrich a treure els punys. El gol s'ensumava. Malauradament quan el Santfe se sabia superior una falta va ser rematada amb un cop de cap de manual per Miguel Reverté que va fer estèril l'estirada de Santi. Una galleda d'aigua ben freda que posava l'epíleg menys volgut a un primer temps on el Santfeliuenc va ser millor.
El gol va fer mal. El Santfeliuenc va tornar a la gespa del Vilar un xic desorientat i sense la fluïdesa dels primers minuts. Tanmateix al minut 64 el reaparegut Javi Honorato va fregar l'empat després de recollir a la perifèria de l'àrea una pilota pentinada per Quiles. Una rematada molt intencionada que es va anar al pal després que Escrichs toqués la pilota amb els dits. I dos minuts més targ Gabri en un mà a mà contra l'omnipresent Escrichs va creuar massa la pilota quan l'afició santfeliuenca ja cantava gol. I quan l'empat tornava a estar en les mans del Santfe va arribar la gran patacada. Pere va relliscar en la zona de tres quarts santfeliuenca i Miguel Reverte ho va aprofitar per enfilar la porteria i dibuixar una vaselina subtil que va superar Santi. Això més que una galleda d'aigua freda era un cop de puny. El Santfeliuenc va mirar d'esmenar l'estrip i Éric Pacheco va tenir a prop el gol en una rematada que no va trobar porteria. A les acaballes, Jairo es va autoexpulsar en una acció absurda.
Derrota que ha de mostrar-nos que el camí per assolir el nostre somni serà ple de paranys i dificultats. Però ara més que mai hem de remar junts perquè aquest Santfe mereix jugar la propera temporada a Tercera Divisió. Cal aixecar-se i tornar a sumar de tres en tres. El Sants ens espera el proper dissabte a Les Grases. Sant Feliu no pot fallar i ha de tornar omplir el nostre camp.

UE Valls: Carlos Escrichs, Pau, Martorell, Barragán, Quesada (Plana, 89'), Yuri, Molinos, Roger Ollé (Gerard Gomà, 46'), Miguel Reverté (Hichem, 84'), Morilla i Loro (Feliu, 71').
Santfeliuenc FC: Santi, Alberto, Gerard Rovira, Pere, Dani Ortiz, Joserra, De Sande (Álex Segura, 68'), Maldonado (Javi Honorato, 46'), Quiles (Jairo, 68'), Éric Pacheco (Fabri, 78') i Jonhy (Gabri, 62').

Gols:
1 - 0, Miguel Reverté, 42'.
2 - 0, Miguel Reverté, 75'.

Àrbitre: Horna Díaz, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targetes grogues els vallencs Carlos Escrichs, Martorell, Molinos, Gerard Gomà i Morillas; i els santfeliuencs Jonhy, Joserra i Jairo. Va expulsar per doble targeta groga Jairo (85').

Quadern de notes:
- No passa res. Cal seguir treballant amb il·lusió i raó per un somni.
- Tant de bo el cop al genoll de Jonhy no sigui res. No seria gens bo que la infermeria es carregués en el moment decisiu.
- El Vilar va tornar a ser un camp maleït. No estem tenint gaire sort en aquest camp en els darrers anys.
- El Valls va demostrar que és un equip a l'alça i amb ganes de sortir del pou. La seva parella ofensiva Miguel Reverte/Loro no és la d'un equip de part baixa.
- No ens va agradar que el Valls inundés d'aigua l'àrea que el Santfeliuenc va defensar a la segona part.

2 comentaris:

jesus m. ha dit...

Que nadie dude de que la aficion esta con vosotros. Primer paso ganar en las Grasses al Sants. Vamooos Sanfeee!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Óscar Molina ha dit...

Nunca es bueno perder, pero quizá si había que elegir un momento era éste, para dar un toque de atención y ver que queda mucha tela que cortar. Próxima parada Sants.