divendres, 24 de maig del 2013

FC Martinenc - Santfeliuenc FC, el partit del segle

FC MARTINENC - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: EDGAR NULA PÉREZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
MUNICIPAL DEL GUINARDÓ
DATA: 26-05-2013
HORA: 12
PREVISIÓ TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 17 GRAUS


És potser la prèvia més difícil d'escriure perquè a l'escriptori es barregen memòria, il·lusió, nerviosisme i també la preocupació lògica davant un partit que per al nostre Santfe és més que un partit. El Santfeliuenc depèn d'ell mateix per arribar a la darrera jornada amb totes les opcions de pujar a Tercera Divisió via promoció o fins i tot sense ni tan sols haver d'esperar a la promoció. Perquè es doni aquest darrer supòsit el Santfe a més de ser segon ha d'esperar que la UE Olot superi en l'eliminatòria d'ascens a Segona B l'Elx-Ilicitano.

Expectació i responsabilitat
Entre l'afició hi ha una enorme expectació que s'ha de traduir en el desplaçament més multitudinari de la nostra història recent. Mai el Santfeliuenc havia tingut tan a prop l'ascens a Tercera Divisió, una categoria que ha esdevingut una mena de referent per a moltes generacions de santfeliuencs.
La plantilla ha entrenat al llarg de la setmana amb l'objectiu tatuat al cap de sumar tres punts que garantirien arribar a la darrera jornada amb totes les opcions. Sense oblidar, es clar, el partit que el Viladecans juga diumenge a les 17 hores a Les Comes enfront l'Igualada.

El FC Martinenc voldrà presentar batallar
L'històric equip del barri del Guinardó arriba a la penúltima jornada amb 56 punts, ja sense possibilitats matemàtiques de lluitar per l'ascens a no ser que hi hagi un ple quimèric d'ascensos de Tercera a Segona B. Els barcelonins sortien com un dels principals favorits a l'ascens però els ha mancat regularitat, tot i que en algunes fases de la temporada han ofert un futbol vistós. Per a diumenge Ángel Alcolea no podrà comptar amb els sancionats Rueda i Albert Jaén, i és dubte Raúl Cortezón, el principal referent ofensiu que l'any passat va assolir l'ascens a Tercera, i que la setmana passada es va retirar lesionat del Municipal de Viladecans

Un duel entre Santfe i Viladecans per un segon lloc més cobejat que mai
El Santfeliuenc mantindrà el segon lloc si fa el mateix resultat que el Viladecans, i el perdrà si fa un resultat més dolent. Si el Santfeliuenc guanya i el Viladecans perd, els blanc-i-blaus seran de manera matemàtica segons. Si el Santfe guanya i el Viladecans empata, els d'Andrés González necessitaran a la darrera jornada un punt per ser segons.  Si el Viladecans guanya o empata i el Santfe perd, els viladecanens  dependran d'ells mateixos per ser segons a la darrera jornada. En cap cas el Viladecans pot ser matemàticament segon en aquesta jornada.

Gran desplaçament i retransmissió a través de Ràdio Sant Feliu
El Santfeliuenc espera que siguin molts els seguidors blanc-i-blaus que viatgin a Barcelona. És un desplaçament còmode i el que s'està jugant el primer equip és prou important com per no dubtar-ho. Els qui no puguin viatjar-hi tindran l'ocasió de seguir en directe la retransmissió que farà Ràdio Sant Feliu (105.3 FM). També ho podeu seguir a través d'Internet en una de les tres modalitats de connexió.


 ***Font de la imatge FC Martinenc: Dani Falcón, www.fcmartinenc.cat