divendres, 7 de juny del 2013

Masnou - Santfeliuenc, una promoció que val 108 anys d'història

CD MASNOU - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CÉSAR GARCÍA PEÑACOBA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE MASNOU
DATA: 9 DE JUNY
HORA: 19
TEMPS PREVIST: CEL ENNUVOLAT; TEMPERATURA DE 20 GRAUS


La finalíssima. Un dels partits més atractius, emocionants i dramàtics del calendari futbolístic. Masnou i Santfeliuenc es disputaran una plaça per ser la propera temporada equip de Tercera Divisió. Un any de treball que es resoldrà en 180 minuts... o 30 més... o fins i tot penals. Amb el possible coixí esperançador per al perdedor de l'Olot, que inicia a la localitat sevillana de Mairena del Alcor la segona eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona B.
Confiança absoluta i motivació extraordinària són les característiques que defineixen el Santfeliuenc a poques hores de saltar a la gespa del Municipal masnoví. Andrés González ha mirat d'enfortir la part emocional i acabar de perfilar alguns serrells pendents. Per a diumenge, Iván Peralta i Jonhy podran tornar a la llista després de complir el seu partit de sanció. Tothom espera treure un bon resultat per segellar l'ascens al partit de tornada. Marcar més d'un gol pot resultar decisiu en una eliminatòria on el gol a camp contrari val doble.

Màxim suport. Marea blanc-i-blava
El Santfeliuenc FC demana una gran marea blanc-i-blava a terres del Maresme. La Penya Sentiment Immortal ha convocat l'afició a l'Estació per viatjar-hi junts. A més, Ràdio Sant Feliu farà una edició especial d'Àrea de joc a partir de les 18:30 hores amb la locució de Joaquín Rivas.

El CD Masnou arriba a la cita molt il·lusionat
L'equip que entrena Ángel Gómez arriba a la cita de diumenge amb confiança. Una plantilla jove, amb qualitat i ben treballada que ha anat a més i que ha millorat en l'aspecte defensiu per bé que el seu punt fort és l'atac amb 63 gols marcats. Els masnovins no van arrencar bé però van capgirar la seva dinàmica i van ser capaços d'encadenar una ratxa de 16 partits sense perdre. A les darreres cinc jornades s'hi ha mostrat més irregular amb tres derrotes (Vilassar de Dalt, Cerdanyola del Vallès i La Jonquera). Una victòria a la darrera jornada contra el Lloret combinada amb una derrota contra pronòstic de La Jonquera a Farners l'hi va permetre guanyar el bitllet per a la promoció. Els davanters David Baulí i Marc Gallart i el defensa Sergi Ciurana seran baixa per sanció.

El precedent: temporada 2009-2010
Els enfrontaments entre Santfeliuenc i Masnou han estat escassos. La temporada 2009-2010 tots dos van coincidir a la Primera Catalana quan aquesta categoria només tenia un grup. En aquell Masnou jugava un futbolista santfeliuenc de gran qualitat, Ignacio Rosillo, que avui triomfa al Prat de Segona B. A la desena jornada el Masnou es va imposar al Santfe per 2 a 0 amb gols de Cristian (60') i Ignacio Rosillo (70'). A la segona volta, a la jornada 29, Santfeliuenc i Masnou van empatar a 0. El CD Masnou acabaria assolint l'ascens a tercera Divisió i el Santfeliuenc es quedaria amb la mel als llavis. La Tercera va passar molt a prop de Sant Feliu. D'aquell Masnou només hi ha un jugador: Jonathan Reina; del Santfeliuenc n'hi queden set: Carlos, Hinojo, Alberto, Arcos, Joserra, Maldonado i Quiles. I evidentment Andrés González.


Dues imatges que corresponen a l'enfrontament entre Santfeliuenc i Masnou de la temporada 2009-2010