dilluns, 17 de juny del 2013

Per un sentiment inmmortalment santfeliuenc

Han passat dos dies de l'èxit més gran del Santfeliuenc Futbol Club i gairebé ens atreviríem a dir sense por a equivocar-nos de l'esport de Sant Feliu al llarg de la seva dilatada història. Però a aquesta fita hem de sumar-li un altre element cabdal que ha funcionat en paral·lel: la mobilització social que s'ha traduït en un enorme suport. Les 1.500 persones que es van aplegar dissabte a Les Grases en són una prova. Com també ho va ser el gran suport que va tenir l'equip a Masnou. Petits detalls que marquen eliminatòries.
I si hi ha un element que ha sabut connectar aquesta mobilització social no podem deixar de fer esment a Sentiment Immortal. Aquesta penya creada el passat mes de març i que ha adquirit una espectacular projecció mediàtica ha sabut canalitzar un desig compartit: donar suport al Santfeliuenc com a forma decidida de fer ciutat. I ja us avisem que Sentiment Immortal no s'acaba aquí sinó que la més popular penya de l'esport de Sant Feliu prepara una sèrie d'actes i iniciatives que aniran prenent cos en els propers mesos. I és que a partir de finals d'agost en tots els camps de Tercera Divisió hi haurà sempre un Sentiment Immortal intensament blanc-i-blau, decididament santfeliuenc.
Us deixem amb algunes imatges que miren de condensar el viscut a Les Grases. 1.500 il·lusions compartides que ja es preparen per viure d'aquí a poc més de dos mesos el debut de l'equip de la ciutat a Tercera Divisió. Orgull de Santfeliuenc, orgull de la ciutat.

Els colors blanc-i-blaus van pintar el cel santfeliuenc