dijous, 25 de juliol del 2013

El Santfe de Tercera comença la pretemporada

El calor i una suau i agradable brisa que atemperava la temperatura van rebre el primer Santfe de Tercera Divisió. Moltes ganes, molts somnis per complir i un desig que batega entre tothom: que això no sigui sinó l'inici d'una llarga i pròspera etapa del club més representatiu de la ciutat en una categoria immillorable que contribuirà a posar el nom de Sant Feliu en el mapa del millor futbol català i ja podem dir també que espanyol, perquè la Tercera Divisió és una categoria per on han passat gairebé tots els equips que avui són al futbol professional.
La primera sessió de pretemporada va servir per donar la benvinguda als quatre nous: els ja coneguts Álex Bolaños i Javi Gordillo, que tornen a casa, i també Jaime Santamaría i Nacho Ruiz. La resta, els que ens van guiar a Tercera: Carlos, Santi, Fabri, Alberto, Pere, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Arcos Palote, Tena, Joserra, Maldonado, Éric Pacheco, Jairo, Iván Peralta, Josele i Jonhy. Noms que ja són sinònim del millor de la nostra història més que centenària.

Molta sort. Sigueu benvinguts i comencem tots junts una aventura plena d'emocions que allà per l'onze de maig de 2014 ha de tenir el final que tots volem i que no és un altre que el Santfe 2014-2015 torni a ser de Tercera Divisió per començar a pensar en reptes encara més ambiciosos.

Vicente Garrido y Andrés Gil, els nostres clàssics

 "Chiqui" Campoy pren les primeres notes. Un delegat de luxe per a un projecte de Tercera Divisió