dimecres, 10 de juliol del 2013

La lliga començarà el 24-25 d'agost i acabarà l'11 de maig

A manca de posar noms al calendari de partits i rivals el que sí podem confirmar és que la lliga a Tercera Divisió començarà el 25 d'agost, una setmana més tard que la Primera i la Segona Divisió A, i clourà pel que fa a la fase regular el dia 11 de maig. A partir del cap de setmana del 17 i 18 de maig començaran les fases d'ascens a Segona Divisió B.
El calendari obligarà a jugar dues jornades entre setmana que coincidiran amb dates festives -11 de setembre i 1 de maig-. Hi haurà jornada també el dia de Reis -5 de gener- i no hi haurà aturada per Setmana Santa. Només entre el 6 i 8 de desembre per la disputa de la fase preliminar de la Copa de les Regions i Nadal -29 de desembre- la competició descansarà. Així doncs un calendari exigent que gairebé ens ho empassarem d'una glopada.

El Santfe és a punt de saber el calendari. Sant Feliu ha de respondre a la crida d'un club que mai pensava que el somni de Tercera arribaria a la nostra ciutat. Les Grases ha de ser un clam com ho va ser al llarg de la temporada passada i encara més perquè entre tots hem de construir un projecte de present pensant en un futur que no posi tanques a la il·lusió.