dilluns, 19 d’agost del 2013

A set dies per al principi d'un somni i fitxatge amb aires hongaresos

El Santfeliuenc va jugar a Les Comes el darrer partit amistós de la pretemporada amb bona imatge i empat a 1. Un gol de Peralta va avançar el Santfe al minut 25; l'igualadí Simón va posar les taules al 55'. S'acaba doncs una pretemporada molt positiva pel que fa a joc i resultats i comença la setmana més especial centrada en una hora, un estadi i un rival: Diumenge a les 18 hores al Xevi Ramon i contra el Vilassar de Mar. Una setmana molt especial que ha de cloure diumenge amb un debut que esperem des de fa 108 anys. No cal dir que estem convençuts que seran molts els santfeliuencs que s'hi desplacin per veure un partit amb història que ens portarà les primeres imatges d'un equip que és de Tercera i que ho ha de ser molts anys. Això és només el principi d'una aventura que serà llarga i plena de moments inoblidables. L'hora de la veritat s'apropa.

Édgar Mayor, un fitxatge de la segona divisió hongaresa
El Santfeliuenc ha tancat la darrera incorporació. Es tracta del lateral esquerrà Édgar Mayor Freixes, nascut a Sabadell el 9 d'octubre de 1990. El vallesà va jugar la passada temporada al Putnok VSE de la Segona Divisió hongaresa (Nemzeti Bajanokság II). El nou fitxatge va disputar els primers minuts amb la samarreta del Santfeliuenc en l'amistós contra el Prat jugat al Municipal Sagnier.


Plantilla definida
Amb la incorporació d'Édgar la plantilla del Santfe 2013-2014 està enllestida per bé que la Federació Espanyola manté obert el termini d'incorporacions fins al 31 de gener.
Porters: Carlos (5), Santi (3) i Alberto Cantero (AE Prat).
Defenses: Fabri (2), Alberto (5/2 etapes), Gerard Rovira (2), Jaime Santamaría (CP San Cristóbal), Édgar (Putnok VSE), Pere (3), Dani Ortiz (3), Arcos Palote (5) i Nacho Ruiz (UE Cornellà/UE Vic).
Migcampistes: Joserra (5), Tena (2), Álex Bolaños (Santboià FC, 2/2 etapes), Gordillo (UE Castelldefels, 2/2 etapes), Maldonado (6), Éric Pacheco (3), Jairo (2) i Cristian Fernández (Santboià FC/Sant Cugar Esport).
Davanters: Josele (3), Iván Peralta (3) i Jonhy (2).