dimecres, 14 d’agost del 2013

El Santfeliuenc inicia el tram final de la pretemporada abans de l'estrena a Vilassar de Mar

El Santfeliuenc és a 11 dies de l'estrena a Tercera Divisió i ja es comencen a imposar les ganes de començar una temporada que per a tothom serà molt especial i diferent a tot el que hem viscut fins ara. Mentre, l'equip continua la seva pretemporada a Les Grases que es combina amb els habituals partits amistosos. El darrer jugat amb el Prat de Segona B i amb un resultat prou esperançador ja que els blanc-i-blaus van empatar a 2 al Municipal Sagnier i van estar per davant en el marcador durant molts minuts. Els d'Andrés González es van mostrar molt incisius en atac. Iván Peralta (20') i Jonhy (45') van veure porteria en dues contres molt ben definides. El Prat, que va treure al camp un mestís de jugadors del primer equip i juvenils, va empatar al minut 42 a través de l'ex cadista Granell, un dels fitxatges estrella potablava, i va tornar a posar l'empat a les acaballes (88') gràcies a un gol de Pablo. Un partit entretingut que va aplegar uns 250 espectadors.

AE Prat: Miguel, Carrasco, Larios, Álvaro Parra, Joselito, Granell, Guillem, Carlos, Matas, Fran Bea i Lucas. També van jugar: Guille, Toni Cano, Ferri, Guillermo, Carlitos, Raúl, Íker y Pablo.
Santfeliuenc FC: Alberto, Fabri, Jairo, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Álex Bolaños, Maldonado, Josele, Jonhy i Iván Peralta. També van jugar: Santi, Pere, Arcos, Gordillo, Éric Pacheco, Cristian i Édgar.

Vista Alegre - Santfeliuenc, dijous a les 20 hores a Can Vinader
El Santfeliuenc disputarà a Can Vinader de Castelldefels el cinquè partit de pretemporada contra el Vista Alegre. L'equip de Xavi Moro és un dels candidats a l'ascens en un grup II de Primera Catalana amb una nòmina impressionant de candidatures a Tercera: Martinenc, Viladecans, Horta, Vilanova...

Males notícies per a Jaime Santamaría
Malauradament la pretemporada ens ha portat una mala notícia. Jaime Santamaría ha sabut que haurà de passar pel quiròfan. El cop que s'hi va fer al genoll en l'amistós contra el Cornellà ha acabat convertint-se en un trencament del lligament creuat intern que obligarà el lateral burgalès a un temps de recuperació fixat en sis mesos. Per qui tampoc ha estat gaire afortunada la pretemporada és per a Gerard Rovira, que en una sessió de pretemporada es va trencar el dit i també haurà de descansar unes setmanes i es perdrà l'inici de lliga.