divendres, 6 de setembre del 2013

Santfeliuenc - Gramenet, un partit que ha de marcar tendències

SANTFELIUENC FC - UDA GRAMENET MILAN
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ D'OSONA)
DATA: 7 DE SETEMBRE
HORA: 18
TEMPS PREVIST: SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 24 GRAUS

El segon partit de la nostra història de Tercera a casa i un segon partit que pot marcar tendències i és que sumar tres punts davant la Gramenet és de vital importància per anar fent els deures de manera aplicada en la part inicial de la competició i no haver de rumiar massa.  A més, aconseguir la primera victòria de la història a Les Grases és un dels elements forts d'un xoc entre dos clàssics del futbol barceloní que no es trobaven en competició oficial des de l'any 1936.

Iván Peralta confirma els pronòstics més pessimistes
De nou la mala fortuna ens ha sortit al pas i el cop que Peralta va rebre a Vilassar de Mar ha acabat en un trencament de menisc amb afectació del lligament. Una lesió que torna a castigar un jugador que en les dues darreres temporades no està tenint sort . Ara, però, només podem desitjar una ràpida recuperació perquè el nostre gran i estimat davanter pugui recuperar-se i aviat sigui entre els seus companys. Peralta passarà pel quiròfan la propera setmana.
Andrés González haurà doncs de tornar a fer mans i mànigues per recompondre una plantilla delmada per les baixes de Carlos -no tornarà als entrenaments fins al 6 d'octubre-, Gerard Rovira, Nacho Ruiz i Jaime Santamaría. Amb la baixa de Peralta, Josele torna a quedar-se com a únic referent clar en la punta d'atac.

Entrades amb descompte i carnets preparats
Com ja és habitual i ho serà al llarg de la temporada el Santfeliuenc aposta per una política de preus populars perquè tota la ciutat visqui la festa de la Tercera. Carnets a preus rebaixadíssim i entrades a meitat de preu per a tot el públic de Sant Feliu. Un festa a la que no hi pots faltar.

UDA Gramenet, un clàssic que mirar de subsistir sense mirar massa al passat
El popular equip de Santa Coloma presenta enguany una plantilla totalment renovada i obligada a l'austeritat per la difícil situació econòmica que viu i que arrossega des de fa més d'una dècada. Enrere queden els anys gloriosos al vell camp del Fondo o al Nou Municipal de Can Peixauet quan la Segona A va quedar molt a prop. Els colomencs va perdre la Segona B fa tres temporades i ara miren de subsistir a Tercera amb objectius més realistes.
Toni Díaz Losquiño, un entrenador de la base, ha substituït a la banqueta Toni Romero. A Santa Coloma han arribat un munt de fitxatges, majoritàriament procedents de Primera i Segona Catalana; hi destaquen Matías Irache i especialment l'habilidós extrem Pedro Bilbao, ex de l'Hospitalet.

Plantilla:
Porters: Juanmi i Sergio (Cornellà, juvenil).
Defenses: Juanma (juvenil), Rangel (Sants), Víctor (Vilanova), Toño (Grama B), Aitor Corpas (San Lorenzo), Pol Ros (Guíxols) i Carlos (Singuerlín).
Migcampistes: Pipo (Sants), Quique Amador (Montcada), Edu Soler (Sants), Éric (Mollet), Fede Blanco (Tecnofútbol), Jordi Iborra (Badalona, juvenil), Matías Irache (Casarano Calcio) i Héctor (Sabadell B).
Davanters: Sergi Boter (Granollers), Josep Maria (Vilanova), Ángel (Grama B), Carlitos (Vilanova), Youssef (Vilassar Mar) i Pedro Bilbao (l'Hospitalet).

Dades del club:
Unión Deportiva Atlética Gramanet Milán
Fundació: 1923
Indumentària: samarreta blava i pantaló blanc
President: Francisco Hernández Montero (2 temporades)
Estadi: Can Peixauet
Aforament: 4.500 espectadors
Socis: 500
Temporades a Tercera: 20 (2013-2014)
Pressupost: 30.000 €
web: www.udagramenet.cat

El precedent:
1935 - 1936, Santfeliuenc 3 Colomense 2

 Font de la imatge: facebook UDA Gramenet