divendres, 25 d’octubre del 2013

Carlos Cano, nou davanter per al Santfeliuenc

El Santfeliuenc ha tancat la incorporació de Carlos Cano Jiménez. Cano, nascut el 30 de novembre de 1990, arriba a Sant Feliu procedent del Vista Alegre, on precisament la temporada passada va fer un gol a Les Grases. Un davanter centre que s'havia format a la UE Cornellà i ja ha jugat a Tercera Divisió amb les samarretes de la Montañesa i el Santboià. El fitxatge de Cano pal·lia una de les necessitats primordials de l'equip arran de les baixes obligades de Josele i Iván Peralta.

Fi al culebrot. El trànsfer d'Édgar ha arribat
Per fi s'ha posat punt final al culebrot que havien mantingut el Santfeliuenc FC i la Federació Hongaresa per a l'obtenció del trànsfer que permetés el nostre esplèndid lateral esquerrà prendre part en competició oficial. Finalment ja tenim el document i Andrés González podrà comptar amb un jugador que estava sent una de les sorrpeses agradables del primer Santfe de Tercera abans que la burocràcia se'ns creués pel camí.

No et quedis sense bufanda!
Aquest diumenge podràs adquirir la bufanda del Santfe a les taquilles. Les Grases de mica en mica va pintant-se amb els colors blanc-i-blaus a la tribuna i per a una inauguració que cada dia és més propera cal posar-nos a to amb una bufanda que marcarà estil.