dimarts, 5 de novembre del 2013

Una vocació prematura. Alberto Prieto protagonista a El 9 Esportiu

El passat divendres 1 de novembre El 9 Esportiu va fer un interessant reportatge amb Alberto Prieto. El president del Santfeliuenc destaca la seva trajectòria al servei del nostre club que és una trajectòria de gairebé tota la vida -des dels 4 anys- enfortida pels vincles familiars en una seqüència de continuïtat. Les dificultats, que no han estat poques, han quedat compensades pel fet històric de l'ascens a Tercera i el president reconeix haver-se envoltat "de gent molt vàlida, hem treballat amb rigor i, a més, hem modernitzat i professionalitzat la gestió esportiva i econòmica, que era un dels punts que calia millorar".La Tercera ha de ser viscuda amb alegria i compartida per tota la ciutat i com admet el president el club treballa a través de diferents iniciatives en l'eixamplament de la base social. 
Alberto Prieto no olida una figura de referència per a tota l'afició com Andrés González, l'entrenador que des de Preferent ha portat el degà del Baix Llobregat a Tercera. Prieto vol que el Santfeliuenc es consolidi a Tercera, una categoria llargament cobejada, i deixa la porta oberta perquè en el futur es pugui gaudir amb una altra cosa gran.
Som a poques hores d'una cita única. El Santfeliuenc-Europa és un motiu per omplir Les Grases i per viure, per fi. un partidàs de Tercera asseguts a la flamant tribuna. Aquesta magnifica entrevista és un motiu més per sentir-nos orgullosos amb un club que ha capgirat la seva més que centenària història.
Podeu llegir l'entrevista amb Alberto Prieto aquí