diumenge, 19 de gener del 2014

Cop d'efecte magistral en l'escenari més difícil

CF MONTAÑESA 1 (TONI PÉREZ, 87', DE PENAL) - SANTFELIUENC FC 2 (GORDILLO, 61' I JOSELE, 82')
ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIO OSONA)
MUNICIPAL DE NOU BARRIS
ASSISTÈNCIA: 850 ESPECTADORS
MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Cop d'efecte magistral. El Santfeliuenc FC va trencar una ratxa de vuit partits sense conèixer la victòria i va superar la Montañesa, segon classificat fins avui, per a 1 a 2. En l'escenari més difícil el Santfeliuenc va demostrar convenciment i maduresa per redreçar la situació i tornar a sumar de tres en tres. Una victòria que ha de marcar el punt d'inflexió per viure amb placidesa a la part tranquil·la de la classificació en una temporada on s'han creat tantes il·lusions. Un deu per a tot el conjunt capitanejat pel manescal de camp David Arcos, que va mantenir un intens duel amb el davanter Sascha. Gordillo i Josele van dibuixar el camí de la victòria. El gol local de Toni Pérez al minut 87 ens va fer patir però els tres punts van viatjar a Sant Feliu.
El Santfeliuenc viatjava a un dels camps més exigents de Tercera en el moment més delicat de la temporada. Els blanc-i-blaus sumaven vuit jornades sense tastar victòria i és que des del 3 de novembre amb la victòria a Castelldefels l'afició no havia pogut celebrar tres punts. I certament l'inici no va convidar a l'optimisme. La Montañesa va imposar el seu domini i l'extrem esquerrà Nil Puchades es va convertir en un malson continu que foradava el flanc dret de la defensa, per bé que la millor ocasió dels primers minuts va ser una rematada des de l'àrea petita de Gordillo que va treure amb algun problema el debutant Cristian, ftxat aquesta setmana per la sanció de Tato Burgada. El Santfeliuenc mirava de no concedir ni un sol metre els perillosíssims atacats de Nou Barris. Un cop de cap de l'ex santfeliuenc Sascha (20´) va ser l'aproximació més perillosa dels locals i un ensurt sonat. Els blanc-i-blaus, tot i no fer-se amb el control del partit, sí van aconseguir atemperar les escomeses de la Montañesa. Calia imposar una marxa més per sorprendre el segon classificat.
Després de la represa l'equip de Nou Barris va sortir en tromba. Santi, que recuperava la titularitat, amb una gran estirada va evitar el gol en un llançament d'Andrés Borges des de 30 metres. Mentrestant Arcos i Sascha mantenien el seu particular duel de colossos. I de mica en mica el Santfeliuenc va anar despertant. Édgar en una gran acció ho va intentar però la seva centrada xut no va trobar ni porteria ni rematador. I al minut 60 el gol. En una jugada mig assajada a la sortida d'un córner, l'omnipresent Arcos va pentinar la pilota que va arribar als peus de Gordillo que des de l'àrea gran va connectar un xut col·locat que va superar el porter local. El Santfeliuenc havia donat primer. El gol va enfurismar la Montañesa que va posar setge la porteria de Santi però que va trobar resistència numantina en l'esplèndida feia de Gerard Rovira i de tota la defensa. Al minut 76 un detall magnífic d'Edgar estil Andrés Iniesta va ser pròleg a un espectacular 0 a 2. Maldonado va servir una pilota a Josele que va avançar-se la defensa local i es va plantar sol davant Cristian. Al reaparegut devanter santfeliuenc no li van fer figa les cames i amb una sang freda exemplar va retallar al porter local per fer el segon gol. El Santfeliuenc mig tancava el partit. Així i tot la Montañesa és guerrera i no va entregar la tovallola. Al minut 87 Nacho Ruiz va travar el local Sílver en una acció que va ser castigada amb pena màxima. Toni Pérez no va fallar i va donar emoció no volguda als darrers cinc minuts. La Montañesa es va llançar a tomba oberta a l'atac però el Santfeliuenc va tenir maduresa per resistir i conquerir tres punts d'or. Una gran victòria i molt celebrada, i que dóna tranquil·litat per afrontar una segona volta que promet emocions. I la propera sesssió a Santa Coloma contra una Gramenet que no aixeca cap.

CF Montañesa: Cristian, Ferran, Dani Sánchez, Andrés Borges, Payán (Toni Pérez, 81'), Rubén, Martí Soler (Sílver, 58'), Uri Escabrós, Sascha, Poves (Roland, 58') i Nils
Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Arcos "Palote" (Dani Ortiz, 83'), Gerard Rovira, Joserra, Maldonado, Álex Bolaños, Édgar, Gordillo (Tena, 74') i Faura (Josele, 64').

Gols:
0 - 1, Gordillo, 61'.
0 - 2, Josele, 82'.
1 - 2, Toni Pérez, 87'.

Àrbitre: Sánchez Arias, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els locals Andrés Borges, Rubén i Roland; i els santfeliuencs Álex Bolaños, Nacho Ruiz, Santi i Gerard Rovira.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc reacciona en el moment més oportú com ja ho ha fet en moltes ocasions. Maduresa i convenciment per a un equip que fa feliç una ciutat.
- David Arcos va exercir de manescal de camp dels húsars blanc-i-blaus. Un professional admirable que dignifica el futbol.
- Gordillo i Josele, dos gols per a reivindicar el millor d'aquest Santfe que mai no es rendeix.
- Gran ambient a Nou Barris. La peña el Hueco va demostrar que animació i respecte pel rival poden ser sinònims.

 En aquesta acció va néixer el gol de Gordillo

Sentiment Immortal sempre present i portant els colors blanc-i-blaus per tots els estadis de Tercera
 
 La "bombonera" de Nou Barris, un dels estadis més animats de Tercera Divisió

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A Edgar y Gordi se les queda corta la categoria. Hoy me he sentido muy orgulloso de mi Santfe.....si se puede

Anònim ha dit...

Jjjjjj me parto con el comentario anterior supongo q es broma

Anònim ha dit...

pues yo me parto que tu te partas... para mi son lo mejor que tenemos y es mi opinión, que por supuesto estás en tu derecho de no compartir, por eso el fútbol es global y un sentimiento.

Anònim ha dit...

Perdona si te ofendi, realmente pense q era una broma, pero tienes razob para gustos los colores jjjj. Aunque yo coincido mas con los gustos del seleccionador catalan y me quedo con Rovira y Josele, que junto con Tena y Bolaños son la columna de este equip

Anònim ha dit...

Dedicate a la bateria!! Q en estas opiniones nadie ha faltado al respeto e incluso hay una disculpa. Força Sanfe!!

Demonio azul y verde ha dit...

Una temporada en tercera y ya os flipais.El Sanfeta siempre seran los segundones dl Baix,muy x detras d Cornella,Gavà,Santboia...mas humildad

Anònim ha dit...

Demonio azul y verde, gracias por hacer tan valiosa aportación a éste blog.
Nos faltaba un comentario como el tuyo para hacerlo completo. Ahora ya tenemos al irrespetuoso.
Además, no se a que viene.
No he leído nada que pueda denotar prepotencia.
Entiendes "denotar" ?(Me parece que ahora si que soy prepotente)

Visca el Santfe
Visca el Demonio azul y verde

TT8

Anònim ha dit...

Sant feliu capital del baix llobregat!!!! Eso es prepoténcia???? Sólo datos!!!! Jijiji
Prefiero un club humilde y saneado,a uno endeudado!!!!!!