dissabte, 15 de març del 2014

El Santboià s'endú el derbi davant un Santfeliuenc amb poca capacitat ofensiva

 SANTFELIUENC FC 0 - FC SANTBOIÀ 2 (PEDRO BRAVO, 78' I ALBERTO MANGA, DE PENAL, 94')
ÀRBITRE: FRANCISCO JOSÉ PÉREZ BUENO (DELEGACIÓ DEL MARESME)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA ASSOLELLADA AMB TEMPERATURA MOLT SUAU, 19 GRAUS

El derbi recuperat no va ser bo. Despres de més de 22 anys el Santboià va tornar a jugar un partit oficial a Sant Feliu i el seu retorn no va ser gens propici. El partit va tenir un desenllaç esbojarrat amb dos penals. Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar penal a favor del Santfeliuenc per una suposada empenta de Libo a Josele que els visitants van protestar de manera decidida. Álex Bolaños, però, es va trobar amb un Dani Plancheria esplèndid que va fer l'aturada de la jornada. I al minut 94 el visitant Óscar era derribat dins l'àrea per Santi en una acció de salt. El porter del Santfeliuenc va veure la targeta vermella i el veterà Alberto Manga no va perdonar i va batre el jugador de camp Cristian Faura. El Santfeliuenc ja havia fet les tres substitucions. Era l'epíleg a un derbi amb poc futbol del Santfe que acumula quatre derrotes i quatre jornades sense marcar. Per sort, vam fer els deures quan els havíem de fer i podem seguir tranquils tot i que ja trobem a faltar una victòria. Magnífic ambient a Les Grases 
El Santboià es va mostrar més intens, decidit i convençut per sumar tres punts molt necessaris per alleujar la seva situació davant un Santfeliuenc un xic desdibuixat i absent en atac. La millor oportunitat dels blanc-i-blaus va arribar al 3' quan una rematada de taló de Cano va donar un ensurt a Plancheria. De mica en mica l'equip que entrena Alberto Fernández es va fer amb el domini i abans del descans Pedro Bilbao i Álex Fernández ho van provar a través de xuts perillosos. La poca profunditat del Santfeliuenc en atac estava delmant les opcions.
Després de la represa es va mantenir el mateix guió. El Santboia controlava més i millor davant un Santfeliuenc que només va respondre en accions aïllades per les bandes i amb Dani Maldonado de protagonista. Al 52' el visitant Kevin no va ser capaç d'aprofitar un rebuig fallit de la defensa santfeliuenca. Al 78 Pedro Bravo va interceptar una pilota a la línia de mitjos, es va endinsar per entremig de la defensa i va culminar l'acció amb un llançament fort i ras que va donar el primer gol al seu equip. Als darrers minuts els dos penal i el gol d'Alberto Manga van posar l'epíleg a un derbi amb més futbol del Santboià i més passió a les graderies de Les Grases.
Marcos López va jugar el primer partit oficial amb la samarreta blanc-i-blava després de dos anys de convalescència per una lesió al genoll. Una notícia que ens omple de felicitat atès que Marcos ha hagut de refer-se a una dura travessia pel desert.


Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz (Arcos, 85'), Joserra, Tena, Maldonado (Marcos López, 83'), Álex Bolaños, Cano, Josele i Gordillo (Éric Pacheco, 71').
FC Santboià: Plancheria, Márquez, Javi Calvo, Sergio, Dani Iglesias, Álex Fernández, Pedro Bilbao, Kevin (Libo, 67'), Eloi Fontanella (Óscar, 89), Alberto Manga i Pedro Bravo (Raúl Rodríguez, 77').

Gols:
0 - 1, Pedro Bravo, 78'.
0 - 2, Alberto Mange, de penal, 94'.

Àrbitre: Pérez Bueno, el seu arbitratge va ser regular. Els jugadors del Santboià van protestar de manera insistent el penal assenyalat. Va mostrar targeta als visitants Álex Fernández, Libo, Pedro Bravo i Alberto Manga, i va expulsar amb targeta vermella directa al santfeliuenc Santi (94') i a l'entrenador visitant Alberto Fernández (89').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc està patint més del compte el tram final de lliga. 360 minuts sense marcar ja són molts minuts.
- Temporada muntanya russa: cinc victòries van precedir quatre derrotes. A Gava toca trencar la ratxa negativa.
- El millor del derbi: la tornada als terrenys de joc de Marcos López després de gairebé dos anys d'absència en partit oficial.
- El Santboià, necessitat de punts, va demostrar que té poder per fer coses més interessants de les que ha fet fins ara. 

Les dues últimes fotografies d'Alfonso Gallardo.

2 comentaris:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Nuevo partido decepcionante en les grasses. No entiendo que le pasa al equipo en casa, cuando el ambiente es inmejorable, la afición y la penya no parece de animar en ningún momento y parece que son los visitantes que se crecen con el ambiente.

Y todavía estoy mas decepcionado que la mayoría de jugadores no se dignen a aplaudir en el medio del campo a la afición que siguen animándoles aunque se hubiera perdido. Y que lo seguirá haciendo porque el sanfe es nuestro sentimiento.

Y por adelantado agradecer a todos los jugadores (aunque algunos piensen en otras cosas), cuerpo técnico y directiva su gran trabajo de la temporada y que gracias a ellos el año que viene volveremos a disfrutar de esta maravillosa categoría que por historia este club debe estar.

FORÇA SANFE

Jaime Jiménez Socio Santfeliuenc

Anònim ha dit...

Es cierto todos los equipos vienen al campo de la solidaridad o como me dijeron ayer el campo urgencias,ya que todos se llevan puntos!!!!y nos comen,bueno empezar bien la temporada fue vital,también hago hincapié,en los cambios,al final no cuesta nada devolver un aplauso a la grada!!!
Joaquín Alquezar socio 122 Santfeliuenc