dimecres, 5 de març del 2014

La parella més estimada

El passat dilluns Àrea de joc, el programa d'esports de Ràdio Sant Feliu, va tenir dos convidats d'excepció: Andrés Gil García i Vicente Garrido Herreros. Tots dos van compartir una hora de secrets i confessions amb Joaquín Rivas i Óscar Molina. Vam saber que Vicente Garrido va ser un destacat porter a la Tercera Divisió dels anys 70 i va destacar a equips com l'Sporting Maonès, el Poble Sec i el Badalona, i que el seu primer equip va ser el del seu poble de naixement, el Siles, a la província de Jaén. I d'Andrés Gil vam saber que enguany compleix 30 anys de servei decidit al Santfeliuenc. La vida de l'Andresillo és la vida del Santfeliuenc: ascensos, descensos, queixes quan tot va malament però també l'emoció per haver compartit tantes vivències. I com va dir: "la gran alegria d'haver pogut viure després de tants anys l'ascens a Tercera Divisió".
Entre tots dos sumen 50 anys de treball pel Santfeliuenc. Són la nostra parella insubstituïble, dos clàssics del Santfeliuenc d'ahir, d'avui i de demà pel qual el club sent un enorme respecte, admiració i agraïment.

Ràdio Sant Feliu a Cornellà en directe des de les 16:30
Recordeu que el proper diumenge us esperem a tots al Nou Estadi Municipal de Cornellà, però aquells que no hi pugueu ser tindreu a Ràdio Sant Feliu una tarda de derbi amb la retransmissió íntegra a càrrec de Joaquín Rivas i els seus col·laboradors. Podeu escoltar l'emissora municipal al 105.3 FM o aquí a través d'una de les modalitats d'audició.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que grandes!!son únicos,gracias por un programa,él cuál Garrido nos emocionó de corazón!!un abrazo ( Joaquín & Iker)

Anònim ha dit...

Que grande eres garrido