dissabte, 29 de març del 2014

Pluja de gols per celebrar que el Santfe 2014-2015 tornarà a ser de Tercera

SANTFELIUENC FC 5 (CANO, 43', CANO, 53', ÉRIC PACHECO, 74', CANO, 79' I ÁLEX BOLAÑOS, DE PENAL, 85') - UE CASTELLDEFELS 3 (ÁLEX CANO, 30', GILBERTO, 52' I SERGI PASTELLS, 85')
ÀRBITRE: JUAN MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL ENTELAT; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

El futbol és màgic quan els gols són el protagonista. I Carlos Cano es va fer un fart en signar el primer hat-trick d'un futbolista blanc-i-blau a Tercera. Una festa completa per començar a somiar amb el Santfe que està per venir. I Sentiment Immortal ens va regalar una tarda santfeliuenca de poemes que va ser rodona.
Festival de gols en el derbi del Baix Llobregat i protagonisme del davanter Carlos Cano que va signar un hat-trick, el primer dels blanc-i-blaus a categoria nacional. El Santfeliuenc va començar dominant amb autoritat i Josele va fregar el gol al minut 5 en una rematada que va obligar a la defensa groga a treure la pilota sota pals després de superar August. Tanmateix els visitants es van trobar un penal al 29' quan Jimmy va topar amb Joserra. Penal si més no discutit i discutible com diria un ex president. Álex Cano no el va desaprofitar. Amb el marcador en contra els d'Andrés González es va llançar a l'atac amb decisió. El públic, molt susceptible després del penal en contra, va protestar una empenta dins l'àrea a Édgar. Sortosament Carlos Cano al 43' va encetar el seu idil·li amb el gol després de resoldre dins l'àrea una acció que va tenir una sèrie encadenada de rematades a porta.
Després de la represa el guió es va repetir. El Castelldefels es va avançar mitjançant un gol de Gilberto 52' en una jugada individual en què la defensa santfeliuenca no va trobar solucions per aturar-lo. Els grocs només van poder assaborir la victòria 30 segons perquè Carlos Cano va aprofitar una centrada de Tena per restablir les taules. El gol va afeblir la fortalesa moral dels visitants que necessitaven els punts per garantir la continuïtat a Tercera. El Santfeliuenc es va fer amb el domini i va comptar amb la col·laboració d'una defensa visitant bastant tova. Al 74' Éric Pacheco va resoldre amb gol en un llançament ras i centrat que havia nascut en una combinació amb Carlos Cano. I el hat-trick. Al 79' una centrada de Nacho Ruiz la va culminar Carlos Cano que va engaltar la pilota tal com li venia sense deixar que reposés a la gespa. Un gol de mestre. El Castelldefels va renéixer al 84' gràcies a un gol de Sergi Pastells que es va plantar fins a la cuina i va superar l'estirada d'Alberto Cantero. Un minut més tard Álex Bolaños va tancar el partit des del punt de penal que havia comès Xavi Roselló sobre el bellugadís Éric Pacheco.
Victòria, 48 punts, cinc gols, hat-trick de Carlos Cano, retorn d'Iván Peralta, bons poemes i alegria a Les Grases. I ara a per l'Europa. El Nou Sardenya pot ser propici per acabar d'encimbellar aquest gran Santfe.

Santfeliuenc FC: Alberto Cantero, Nacho Ruiz, Alberto, Joserra (Dani Ortiz, 73'), Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Iván Peralta, 76'), Álex Bolaños, Cano, Josele i Édgar (Éric Pacheco, 67').
UE Castelldefels: August, Xavi Roselló, Marc Martínez, Uri, Aleix Camps, Jorge Sánchez, Álex Cano, Oriol Cortés (Sergio Prieto, 65'), Jimmy (Sergi Pastells, 55'), Gilberto i Rubèn Epitié.

Gols:
0 – 1, Álex Cano, de penal, 30'.
1 – 1, Cano, 43'.
1 – 2, Gilberto,52'.
2 – 2, Cano, 53'.
3 – 2, Éric Pacheco, 74'.
4 – 2, Cano, 79.
4 – 3, Sergi Pastells, 84'
5 – 3, Álex Bolaños, de penal, 85'.

Àrbitre: Martín Varas, el seu arbitratge va ser regular. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Joserra i Édgar; i als castelldefellencs Oriol Cortes, Xavi Roselló i Lluís Albesa.

Quadern de notes:
- Hat-trick de Carlos Cano que premia un gran treball de conjunt.
- Alegria pel retorn d'Iván Peralta. Un gran futbolista que mereix el nostre reconeixement per dos anys complicats. Pocs futbolistes mereixen gaudir d'aquest Santfe de Tercera.
- Sentiment Immortal va compartir amb l'afició el primer aniversari de vida amb un recital poètic. Per molts anys i creixent.
- El Castelldefels haurà de seguir treballant per garantir la continuïtat a la categoria. Ho desitgem. La defensa tan tova el va condemnar.
- Podeu veure un resum del partit amb excel·lent qualitat d'imatge a jawoi.tv