dissabte, 5 d’abril del 2014

Noranta minuts per gaudir

CE EUROPA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ D'OSONA)
ESTADI: NOU SARDENYA
6 D'ABRIL
12 HORES
RÀDIO SANT FELIU A PARTIR DE LES 11:30 HORES
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Doncs sí per gaudir. Noranta minuts per gaudir contra un dels grans del futbol català de tots els temps -fundador de Primera Divisió i 50 temporades a Tercera- i en un escenari com el Nou Sardenya que respira futbol per tots costats i que ha vist passar el bo i millor del futbol espanyol en la seva llarga seqüència històrica. I no hi ha cap premi més preuat que poder gaudir d'un partit tan especial havent complert tots els deures com ha fet el Santfeliuenc. Un dia molt especial, un dia per seguir somiant i per dir amb satisfacció que quan les coses es fan bé i remem en la mateixa direcció podem aconseguir fites impensables.
Andrés González podrà comptar amb tota la plantilla excepte els lesionats Carlos i Pere. Bon ambient, moltes ganes de fer les coses bé i de tornar a un gran escenari del qual hem estat absents un quart de segle.

Expectació i Ràdio Sant Feliu
Esperem una gran assistència de públic de Sant Feliu. Un desplaçament còmode al cor del bonic barri de Gràcia i preus populars -5€ per als nostre socis- han de ser un estímul perquè ningu resti a casa. Tanmateix si per algun motiu no podeu viatjar-hi recordeu que a partir de les 11:30 Ràdio Sant Feliu us explicarà tot el que passi al Nou Sardenya.

Europa, recta final per repetir promoció i somiar amb la Segona B
L'equip que entrena Pedro Dólera arriba al tram final de lliga en segona posició amb 58 punts. En línies generals podem dir que els europeistes han complert amb el paper de favorits si bé no amb l'autoritat que alguns preveien a principis de lliga. La derrota en el dissortat partir de Cerdanyola obliga els graciencs a buscar els tres punts per no perdre el deixant de la sorprenent Montañesa.Un equip molt compensat amb noms de gran qualitat com Diego Fernández, Ramon Rovira, Javi Lara, Javi Sánchez, Cebri... Dólera, que veurà el partit des de la graderia no podrà comptar amb el lesionats Alegre, Charly Ruiz i Roberto Camacho.


El Santfeliuenc visitarà per per primer cop el Nou Sardenya des de la seva remodelació. L'ultima visita oficial cal remuntar-la al 27 de novembre de 1988