divendres, 25 d’abril del 2014

El penúltim a Les Grases. El Santfe rep la Pobla de Mafumet

SANTFELIUENC FC - CF POBLA MAFUMET
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DATA: 26 D'ABRIL
HORA: 18
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA 18 GRAUS

El penúltim abans del final. El Santfeliuenc FC jugarà el seu 18è partit a Les Grases i enfila les tres últimes setmanes de competició pensant en el futur projecte de Tercera Divisió la propera temporada. Una victòria blanc-i-blava davant el filial del Nàstic de Tarragona garantiria virtualment la vuitena plaça, un exitàs per a un equip que enguany debutava en categoria nacional.
Andrés González, que el proper dimecres a Figueres complirà el seu partit 250 a la banqueta, ha preparat el partit amb il·lusió i ha transmès la motivació a un grup fantàstic que a més aquesta setmana ha tingut la bona nova de tenir al vestidor un campió d'Espanya com Josele. 

Futbol i llibres, el Santfeliuenc celebrarà Sant Jordi
La directiva del Santfeliuenc vol celebrar Sant Jordi i tots els assistents que comprin una rifa per 5€ rebran un llibre. Compromesos amb la cultura i l'esport al llarg de la temporada i gràcies també a la col·laboració de la penya Sentiment Immortal el Santfeliuenc Futbol Club vol ser molt més coses que futbol.

Horari unificat les dues últimes jornades
La Real Federación Española de Fútbol ha comunicat que les dues últimes jornades (4 i 11 de maig) es jugaran en horari unificat el diumenge a les 12 hores. D'aquesta manera el Santfeliuenc - Ascó -vital per als de la Ribera d'Ebre per a disputar la fase d'ascens a Segona B- es jugarà diumenge a les 12 hores i servirà per acomiadar a casa el primer Santfe de Tercera. Una jornada, i ja us ho avançarem en els propers dies, que serà carregada d'actes ja que Sentiment Immortal prepara un homenatge de comiat al Santfe 2013-2014.

La Pobla de Mafumet arriba amb la temporada feta
Temporada notable del filial del Nàstic que ha portat una línia molt regular i que acabarà la lliga a la part mitja alta de la classificació tot i que en les darreres jornades ha perdut pistonada amb quatre derrotes en cinc partits. Malgrat aquesta dada l'equip grana que entrena Iván Moreno aposta per un futbol atractiu, de toc i rapidesa que mira el model del seu primer equip que lluita per classificar-se per a la fase d'ascens a Segona A. Víctor Bertomeu, Jordi Roca, Emaná i Abel Rita són els seus jugadors més destacats en tasquest creatives.

Un partit, doncs, molt especial pel que demanem una gran entrada a Les Grases. Aquest Santfe nostre mereix un gran suport i un gran homenatge de la ciutat.

 Fotografies, gentilesa Àngel Garreta, Club Esportiu Europa