dimarts, 29 d’abril del 2014

El Santfeliuenc torna a Figueres 77 anys després

UE FIGUERES - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOSE MARÍA RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM
30 D'ABRIL
20:30 HORES
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Partit molt especial el que jugarà el Santfeliuenc a l'espectacular Municipal de Vilatenim. Feia 77 anys (1935-1936) que els blanc-i-blaus del Baix Llobregat no visitaven els blanc-i-blaus de l'Alt Emporda. I és un partit que s'ha de gaudir de debò perquè el nostre equip arriba a terres empordaneses amb els deures fets i sense cap més pressió que de la de divertir-se i divertir. I amb la fortuna afegida que la propera temporada tornarem a tenir un Santfe-Figueres i un Figueres-Santfe. Un duel amb sabor a futbol de tradició.

250 partits d'Andrés González
Com ja hem anat avançant l'entrenador del Santfeliuenc complirà el seu partit 250 i ho farà en un magnífic escenari. Si el partit 200 va ser als Germans Obrers de Vilanova i el Santfe es va imposar per un clar 2 a 4 la visita a Figueres ha de servir perquè els jugadors facin el seu particular homenatge a un entrenador i una persona que ens ha permès assaborir el millor Santfeliuenc de tots els temps

Ràdio Sant Feliu us ho serveix en directe des de les 20 hores
L'avançament del matx de dimecres farà que sigueu molts pocs els que pugueu viatjar a Figueres. Tanmateix la ràdio municipal us ho posa ben fàcil i des de les 20 hores podreu seguir tot el que faci el Santfeliuenc a la capital alt empordanesa a través del 105.3 de la FM o per Internet aquí mitjançant una de les tres modalitats d'audició.

El Figueres ja pensa en la propera temporada
Temporada discreta de l'equip empordanès que amb 44 punts es troba instal·lat a la part mitja de la classificació. Els blanc-i-blaus, que la temporada passada en el retorn a Tercera va coquetejar amb la promoció d'ascens a Segona B, enguany han transitat per terra de ningú i han pagat el llast de les lesions. Francesc Cargol es va fer càrrec de l'equip al mes de gener substituint Xavi Punsí. Marc Bovantura amb set gols, i Marc Teixidor i Guillem Cornellà amb sis han estat els principals referents ofensius d'un equip que ja pensa en la propera temporada amb l'objectiu de preparar un projecte que aposti per la Segona B. No hem d'oblidar que els empordanesos van viure la seva època daurada entre 1986 1 1993 a Segona A amb una promoció d'ascens inclosa a Primera contra el Cadis (1991-1992), i la temporada 2001-2002 van arribar a jugar la semifinal de la Copa del Rei eliminant el FC Barcelona.


El Santfeliuenc torna a Figueres després de 77 anys i s'estrena a l'espectacular estadi de Vilatenim


Foto UE Figueres, gentilesa Àngel Garreta, Club Esportiu Europa
Cartell, www.uefigueres.cat