dissabte, 26 d’abril del 2014

La Pobla de Mafumet sorprèn un Santfeliuenc massa relaxat

SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 75') - CF POBLA MAFUMET 2 (SERGI GESTÍ, 10' I DAVID DÍAZ, 79')
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE LUGO)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 22 GRAUS

El Santfeliuenc es va prendre un dia de relax davant una Pobla de Mafumet que sense fer coses escessivament brillants va sumar tres punts. La victòria dels tarragonins descavalca del vuitè lloc el Santfe. La derrota, però, en cap cas pot tacar una temporada excel·lent. Qui més qui menys ja comença a pensar en el Santfe 2014-2015 -aventura segona a Tercera- que de ben segur tindrà continuïtat amb un projecte il·lusionant que ha de seguir comptant amb el suport decidit i entusiasmat de tota la ciutat. El millor va tornar a ser l'afició que va omplir tres quartes parts de la tribuna. Un dia que feia sentor a estiu malgrat que som a 26 d'abril.
La Pobla de Mafumet va sorprendre un relaxat Santfeliuenc en un partit amb molt poques coses en joc. Els tarragonins es van avançar aviat en aprofitar Sergi Gestí 10' en boca de gol un servei d'Iglesias. Els blanc-i-blaus es van apropar molt tímidament a la porteria d'Aleix als primers 45 minuts i només una rematada enverinada de Faura 23' va interrompre la plàcida migdiada de la defensa visitant. La Pobla ho va provar en un xut de llarga distància de Calavera que va rebutjar Santi.
Després de la represa el guió no va canviar gaire. El Santfeliuenc sense esma no trobava la fluïdesa necessària per ficar-se en el partit i la Pobla molt còmoda esperava alguna contra per resoldre. Un rematada d'Iván Peralta 59' va fer despertar de l'atonia el Santfeliuenc. Al 75' una bonica jugada col·lectiva dels de Sant Feliu la va culminar a la xarxa Dani Maldonado L'empat, però, va ser un pur miratge. Quatre minuts més tard i quan els visitants van apujar una marxa, David Díaz amb una rematada potent dins l'area va tornar a posar l'electrònic de color vermell.

Victòria justa de la Pobla que li serveix per descavalcar del vuitè lloc al Santfeliuenc en un partit paradigmàtic del que suposa que dos equips ho tinguin tot fet. El Santfeliuenc tornarà a jugar dimecres a les 20:30 hores a Figueres. I acabarà la lliga a Les Grases el proper diumenge a les 12 hores contra l'Ascó, en una jornada que la Federació Espanyola ha decretat com a horari unificat. La Penya Sentiment Immortal començarà a les 11:45 hores un homenatge de comiat a la temporada i per això es demana a tota l'afició que s'afanyi a venir una mica abans per poder gaudir de tots els actes.

Santfeliuenc FC: Santi, Marcos López (Maldonado, 63'), Gerard Rovira, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Èdgar, Álex Bolaños (Arcos, 71'), Iván Peralta, Josele i Faura (Éric Pacheco, 63').
CF Pobla Mafumet: Aleix Manzano, Calavera (Éric Via, 82'), Iglesias, Joaqui, Rosales, Diakité, Víctor Bertomeu, David Díaz, Sergi Gestí, Jordi Roca (Bueno, 59') i Abel Rita (Víctor Oribe, 70').

Gols:
0 – 1, Sergi Gestí, 10'.
1 – 1, Maldonado, 76'.
1 – 2, David Díaz, 79'.

Àrbitre: Carballo Vázquez, la seva actuació va ser correcta. Tots dos equips li ho van posar fàcil. Va ensenyar targeta groga als vistants Calavera i Víctor Bertomeu.

Quadern de notes:
- Les Grases serà una de les assignatures pendents a resoldre pel Santfe 2014-2015.
- Malgrat el dia estiuenc que convidava a passeig l'afició va tornar a respondre.
- La dada: Andrés Goznález complirà a Figueres 250 partits.
- La Pobla de Mafumet, un equip pensat per fer jugadors per al Nàstic de Tarragona, va demostrar que és un equip amb futur.



Tito Vilanova en el record de tot el futbol en una jornada trista





Pere va comparèixer als micròfons de La Xarxa per confirmar que serà un dels "fitxatges" més esperats del Santfe 2014-2015