dissabte, 26 de juliol del 2014

El Santfeliuenc inicia la segona pretemporada de Tercera

Dimarts 22 de juliol de 2014, 19:30 hores. El segon Santfeliuenc de Tercera iniciava el camí que ens ha de dur fins a mitjan de maig. Per endavant una travessia llarga, dura i exigent però alhora plena de promeses i amb un objectiu comú: fer gaudir a tota l'afició de Sant Feliu que també ha de ser protagonista en la segona temporada en categoria nacional. De nou els grans del futbol català tornaran a passar per la gespa del remodelat Les Grases: Prat, Manlleu, Europa, Terrassa, Palamós, Figueres, Gavà, Montañesa, Rubí, Martinenc .... un menú preparat amb cura i assaonat a còpia de moltes hores de decicació perquè ningú es quedi fora de joc i es faci soci d'un club que dia a dia creix i posa les bases d'un futur molt esperançador i cada cop més sòlid.

Retrobaments i cares noves
La tarda de dimarts va tenir l'emotivitat del retrobament i també la nostàlgia pels amics que enguany ja no hi són i han començat una nova etapa en la seva vida esportiva. I la benvinguda a cares noves com el vell conegut David Sánchez o els Unzué, David Toro, Matabosch i els joves del planter Sergio i Moruno.

El Santfe ja està llest per començar el cap de setmana del 23 i 24 d'agost una aventura que tornarà ser gegantina i farcida de promeses.