dissabte, 30 d’agost del 2014

El Santfe s'endú un derbi emocionant

SANTFELIUENC FC 1 (CANO, 12') ..... CF GAVÀ 0
ÀRBITRE: DAVID JORGE CONEJO RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU ENCARA QUE UNA MICA XAFOGOSA; 25 GRAUS

Ja tenim quatre punts després de guanyar un millorat Gavà que ha fet un notable salt de qualitat. Una magnífica rematada de Carlos Cano (2 gols = 4 punts) que va culminar una perfecta triangulació que va passar per les botes d'Álex Bolaños i Nacho Ruiz va valer per aconseguir una victòria amb el seu punt d'agonia i patiment en un derbi interessant que va tenir moments de gran emoció. El futbol de Tercera Divisió torna, doncs, a Les Grases 110 dies després i ho fa un cop més amb bones notícies. L'afició va respondre bé i la passió torna a fer-se un lloc a Sant Feliu. Per endavant, 36 aventures d'una història que comença amb un relat feliç.

El derbi va començar amb les revolucions accelerades. Un atrevit i confiat Gavà es va passejar amb desimboltura pels dominis de Santi. El jugador més regular de la passada temporada tornava a la titularitat. Zambudio, Xavi Civil i Grau van ensenyar les seves condicions davant un Santfeliuenc prou solvent a la rereguarda i que tampoc s'amagava en atac. Al minut 12, però, va arribar la jugada més decisiva. El teixidor de joc Álex Bolaños va obrir per banda dreta a un imparable Nacho Ruiz que amb una cursa digna del millor corredor de 200 metres va tenir temps de fer una centrada preciosa que no va desaprofitar Cano amb una rematada potent a boca de canó. El primer gol de la temporada. Les primeres alegries i emocions a Les Grases. El gol no va fer  caure l'ànim d'un crescut Gavà que va continuar insistint amb l'oposició ferotge dels blanc-i-blaus. Carles Tena a la línia de mitjos va drenar moltes pilotes que van acabar a les cames de Cano i Iván Peralta però sense encert per superar la trama defensiva blaugrana a la que se li va reclamar un penal per mans de Blanchart. Un primer temps molt interessant i vivíssim. El Gavà coquetejava amb el gol i un gegant com Nacho Ruiz va salvar una pilota sobre el llindar de la lína de gol. Patiment a dojo a Les Grases.
Després de la represa el to va seguir pautat per la insistència ofensiva gavaneca. Al minut 47 una rematada creuada de Zambudio es va estavellar al pal dret de Santi. El Gavà tenia cosida la pilota a les cames. El Santfeliuenc de mica en mica es va anar refent del setge visitant. Una acció individual d'Éric Pacheco 62' resolta amb una rematada desviada va servir perque els santfeliuencs tornessin a aparèixer. El tram final va tenir un epíleg esperat: domini obstinat del Gavà a qui se li va anul·lar un gol per fora de joc i el Santfeliuenc a còpia de drenar pilotes mirant d'aprofitar la velocitat dels homes de refresc Maldonado i Èdgar. Al final, derbi amb victòria i el Santfeliuenc acaba la jornada de dissabte amb 4 punts i mirant la vida amb optimisme. El proper dissabte més emocions amb un xoc de trens a Les Grases: Santfe-Manlleu. Que no hi falti ningú. Passarem llista. La vida amb el Santfe pot ser realment meravellosa.

Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz (Maldonado, 59'), Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Dani Sánchez, Álex Bolaños, Iván Peralta (David Toro, 78'), Cano i Éric Pacheco (Èdgar, 72').
CF Gavà: Unzué, Luca Ferrone, Vivó, Blanchart, Juanito, Cristian (Adri Gimeno, 64'), Gerard Zambudio, Miki, Xavi Civil, Juli (Quiles, 70') i Grau (Fran Orellana, 59').

Gol:
1 - 0, Cano, 12'.

Àrbitre: Conejo Rodríguez, el seu arbitratge va ser regular. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Álex Bolaños, Nacho Ruiz i Faura; i els gavanencs Grau, Miki i Luca Ferrone.

Quadern de notes:
- No podem demanar més. Un inici complicat davant dos dels equips més en forma s'ha saldat amb quatre punts. Per què no pensar que contra el Manlleu caurà un espectacular 7 de 9.
- El gol del Santfeliuenc serveix per a resumir la genialitat del conjunt. La triconnexió Bolaños, Nacho, Cano va ser letal i demolidora.
- 30 d'agost, 110 dies després el futbol de Tercera va tornar a Les Grases i ho va fer amb una molt bona resposta de l'afició que s'ha de repetir dissabte contra un altre rival exigent: el Manlleu.
- El CF Gavà d'Albert Poch va demostrar que enguany ha fet un notable salt de qualitat que li ha de permetre viure amb tranquil·litat i amb vocació de bon futbol.


 Carlos Cano 2 gols que valen 4 punts
Font imatge: gallardophoto.com
La primera alegria de la temporada

 Hi havia ganes de futbol i Les Grases va presentar una gran imatge. El proper dissabte contra el Manlleu encara volem més.
 Molt color blanc-i-blau a Les Grases en l'estrena lliguera