divendres, 7 de novembre del 2014

El Santfeliuenc buscarà la reacció a Palamós

PALAMÓS CF ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)
ESTADI MUNCIPAL DE PALAMÓS
JORNADA 12
DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Palamós, @santfeliuencfc, @rivassalvador,@radio_santfeliu
TEMPS PREVIST:TARDA VESPRE AMB SOLS I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc necessita redreçar el rumb i recuperar el camí de la victòria en un escenari que el passat 9 de febrer va ser especialment propici, ja que en aquella data els blanc-i-blaus van aconseguir una de les grans fites del debut a Tercera: derrotar el Palamós amb un gol d'Èdgar que va adquirir tonalitats èpiques quan Santi va aturar un penal a Javi Revert en el darrer minut. Va ser un triomf molt celebrat que ara podem tornar a viure si l'equip mostra la millor cara, la que ens té acostumats quan cal. El rival, el Palamós, mirarà de prendre aire a una temporada que no està sent gaire brillant en el debut a la banqueta de Jordi Martínez.

El Santfeliuenc vol tornar a regnar a l'Estadi Municipal
El Santfeliuenc vol tornar a viure les sensacions que va experimentar fa nous mesos a Palamós quan va derrotar el degà del futbol català per a 0 a 1. Andrés González busca la reacció dels seus jugadors en el moment més irregular de la temporada i per això ha volgut ser especialment exigent al llarg de la setmana. Per a diumenge el tècnic blanc-i-blau recupera Faura i Joserra però perd Alberto que haurà de descansar una setmana. Una de les assignatures pendents a superar i que està donant més maldecaps: acabar els partits amb onze jugadors i foragitar la plaga d'expulsions que ja pesen massa.

En directe per Ràdio Sant Feliu a partir de les 16:30 hores
Un cop més la ràdio municipal no fallarà a la cita i tothom podrà seguir al moment el que faci el Santfeliuenc a l'Estadi Municipal palamosí al 105.3FM o aquí a través d'una de les tres modalitat d'audició. La millor ràdio municipal serà en directe des d'un estadi que aquesta temporada acull partits se Segona Divisió A gràcies a l'acord que va establir el Llagostera amb l'Ajuntament de Palamós.

El Palamós mira de sortir del descens
El Palamós 2014-2015 va apostar per un entrenador sense experiència a les banquetes però amb un currículum d'envergadura com a futbolista professional: Jordi Martínez. De moment no es pot dir que l'elecció hagi estat exitosa però cal esperar perquè el degà del futbol català compta amb una nòmina de futbolistes prou suggerent -Cristian Venzal, Sergi Sergi Arimany, Matamala (Girona), Alberto Manga (Santboià), Ramon Borrell (Prat), Áxel (Peralada), Eloi Fontanella (Santboià) o David Cano (Llagostera), perquè les coses vagin si més no una mica més. A més els grocs i blaus viuen una temporada més tranquil·la en els despatxos un cop superades les dificultats econòmiques que van llastar les opcions esportives en el passat. En tot cas, el vuit punts i les dues victòries són un pobre balanç per a un equip dels grans clàssics del futbol català.

Palamós Club de Futbol
Any de fundació: 1898
President: Joan Pau Pérez (segona temporada)
Indumentària: samarreta blau i groga; pantaló blau
Estadi Municipal
Aforament: 5.000 espectadors
Temporades a Tercera: 17
Web: www.palamoscf.cat

Plantilla:
Porters: Bayona i Dani Castilla (Guíxols).
Defenses: Adrià García, David Cano (Llagostera), Elíes (Guíxols), Moha (Guíxols), Javi Morales i Subi.
Migcampistes: Álex Fernández, Cristian del Moral (Rubí), Amós (La Jonquera), Herrera (Girona B), Alberto Manga (Santboià), Matamala (Girona) i Cristian Venzal.
Davanters: Marc Medina (Guíxols), Sergi Arimany, Dani Fernández, Eloi Fontanella (Santboià), Ramon Borrell (Prat) i Flores (Llagostera).

Què va passar a l'últim Palamós - Santfe?
Tercera Divisió jornada 24 (9 febrer 2014)
Palamós 0 Santfeliuenc 1 (Èdgar, 50')
Imatges del Palamós en el seu partit contra l'Europa d'aquesta temporada
Ceeuropa.cat