divendres, 5 de desembre del 2014

El Santfeliuenc torna a citar-se amb el millor de la seva història al Nou Sardenya

CE EUROPA ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
ESTADI: NOU SARDENYA
JORNADA: 16
DATA: DISSABTE 6 DE DESEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM), @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, @ceeuropa
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Europa-Santfeliuenc, o el que és el mateix: història del futbol català en estat pur i amb un sediment de 217 anys de vides futbolístiques. Per al Santfeliuenc la visita a un dels camps amb més prestigi del futbol català és un motiu d'orgull si bé ara cal deixar de banda el sentimentalisme i centrar-se de debò en la competició. I és que la necessitat de puntuar es posa més de manifest cada jornada quan els equips de la part baixa reaccionen.

Volem una reacció
Tothom està convençut que el Santfeliuenc raccionarà i ho farà aviat. La visita al camp de l'Europa, un dels  grans favorits a l'ascens, és un desafiament però els blanc-i-blaus han donat mostres en les darreres temporades que en situacions de pressió es mouen amb comoditat. Per això Andrés González i els seus futbolistes no renuncien a donar la sorpresa al Nou Sardenya i aconseguir tres punts balsàmics que donarien tranquil·litat per acarar sense sobresalts la part final del segon any a Tercera. 

Dia festiu i Ràdio Sant Feliu en directe
Cap de setmana de pont però l'emissora municipal no renuncia a seguir el minut a minut del recorregut del Santfeliuenc a Tercera Divisió, i per això des de les 16:30 tindreu en directe a través del 105.3 de la FM o on line tot el que passi al Nou Sardenya de la Vila de Gràcia.

Socis a 5 euros
El Socis del Santfeliuenc, en virtut de l'acord de col·labroació signat per les dues directives, tindran accés al recinte europeista per 5 euros mostrant el carnet a la taquilla. Un preu més que econòmic per no quedar-se a casa i gaudir amb un dels grans partits del futbol català de sempre.

El CE Europa busca redreçar el camí
Temporada de clarobscurs a Gràcia. L'equip escapulat partia com a favorit indiscutible a totes les travesses, però després de 15 jornades la sisena posició i els 24 punts se'ns fa un balanç molt inferior al que tothom havia marcat. És evident que malgrat això l'equip que entrena Pedro Dolera segueix sent un clar candidat a jugar la promoció -és a només tres punts del quart classificat, Masnou- i que, per tant, encara és a temps de millorar la seva trajectòria. I és que l'Europa compta amb una de les millors i més compensades plantilles de la categoria. De l'exercici anterior van continuar futbolistes importants com Rafa Leva, Álex Cano, Alberto González, Víctor Durán, Alegre, Valderas, Guzmán, Javi Lara, Ramon Rovira, Roberto Camacho i Javi Sánchez. I entre les novetats una selecció dels jugadors més destacats de la temporada passada completat amb el fitxatge estrella del santfeliuenc Ignacio Rosillo (Prat). Pastells (Castelldefels), Dot (Terrassa), Alberto Padilla (Montañesa), Putxi (Manlleu), Vives (Vilassar), Nils (Montañesa) o Poves (Montañesa). Un equip, doncs, que aspira a tot i que és a només un gol de fer la diana 3.000 en els seus 51 anys a Tercera. Pedro Dolera no podrà comptar amb el concurs del sancionat Alberto González ni el lesionat Víctor Durán.

Club Esportiu Europa
Any de fundació: 1907
President: Guillem de Bode (setena temporada),
Indumentària: samarreta blanca tocada amb escapulari blau i pantaló blau.
Estadi: Nou Sardenya.
Aforament: 6.500 espectadors
www:ceeuropa.cat

Plantilla:
Porters: Rafa Leva i Sergio (Gramanet).
Defenses: Álex Cano, Alberto González,Víctor Durán, Alegre, Pastells (Castelldefels), Dot (Terrassa).
Migcampistes: Valderas, Guzmán, Javi Lara, Padilla (Montañesa),Putxi (Manlleu) i Vives (Vilassar).
Davanters: Roberto Camacho, Rovira, Javi Sánchez, Nils Puchades (Montañesa), Ignacio (Prat) i Poves (Montañesa)

Què va passar a l'últim Europa-Santfe
Jornada 32 (6-04-2014)
Europa 1 (Cebrià, 87') - Santfeliuenc 1 (Josele, 47')

Font imatge Europa: ceeuropa.cat