dimarts, 16 de desembre del 2014

Final d'any a Les Grases i 45 minuts emocionants

El Santfeliuenc acomiada l'any a Les Grases i ho fa amb mini partidàs de 45 minuts que començarà a les 20:30 hores. Tots els ingredients estan posats per veure un partit que s'anuncia vibrant i on els santfeliuencs lluitaran per tres punts cabdals per viure tranquils, i on els rubinencs buscaran la victòria per sortir líders abans de l'última jornada del 2014.

Il·lusió, emoció i gran ambient
Tothom confia a acomidar la temporada a Les Grases per la porta gran, i de quina millor forma que superant un rival que ha estat un dels més destacats del que portem de lliga. Andrés González espera que les bones sensacions mostrades en les tres últimes jornades es tradueixin en una de les victòries més importants de la temporada, una victòria que deixaria els blanc-i-blaus amb 25 punts i instal·lats a la part mitja alta de la classificació.

Jornada solidària
Com ja hem anunciat al llarg de la setmana, el Santfeliuenc recollirà aliments per al banc d'aliments de Sant Feliu. Demanem a tots els assistents que a poc que puguin hi col·laborin. L'ocasió i el motiu ho mereixen.

Per seguir en directe
Podeu seguir en directe el partit a través de @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Ràdio Rubí (99.7 FM), @SalvaCJ, @uerubi.

Temps i arbitratge del lleidatà Rafael Melero Díaz
La previsió ens fa pensar que el vespre serà fred, 11 graus, i que el cel serà cobert si bé no hi plourà. Tornarà a repetir l'àrbitre dels primers 45 minuts, el lleidatà Rafel Melero Díaz.

Font de la imatge: ceeuropa.cat