dimarts, 20 de gener del 2015

Quatre setmanes decisives. El Santfeliuenc afronta quatre partits transcendentals per al futur

Tots ho diem i ho creiem: el Santfeliuenc reaccionarà i demostrarà que té un gran equip. I ara més que mai ho hem de demostrar a tothom. Quatre setmanes amb quatre rivals -Gavà, Manlleu, Martinenc i Vilassar de Mar- que són per sota del nostre equip. Hem de sumar els 12 punts i esvair tots els patiments i neguits. I és per això que ara més que mai demanem un suport absolut als nostres futbolistes, al nostre equip i a tot el nostre club. Tenim per davant cinc mesos que hem viure de manera apassionada tant a Les Grases com donant suport fora de casa. El Santfeliuenc Futbol Club és de tots i ara hem de moure peça per ser amb els futbolistes que ens han fet viure els millors dies de la nostra història.

Sant Feliu en el seu conjunt com a ciutat i el Santfeliuenc en particular han lluitat molt i durant molts anys per arribar a Tercera. I sempre ho hem dit: hem arribat a Tercera per quedar-nos-hi. La convicció hi és, ara cal remar junts per assolir un somni: que el proper mes d'agost el nostre Santfe iniciï la tercera a Tercera.


 Gavà, Manlleu, Martinenc i Vilassar de Mar, quatre rivals i quatre setmanes decisives en què hem de remar junts. Ens hi juguem molt.