dimecres, 13 de maig del 2015

Enhorabona, FC Ascó!

El FC Ascó ha aconseguit la fita més important de la seva història. El Santfeliuenc felicita al seu president, Miquel Pérez, al seu entrenador, Miguel Rubio, i a tots els futbolistes, socis, directius, aficionats i mitjans de comunicació.. Els asconencs es van proclamar campions de Tercera després de la victòria contra el Cerdanyola (0-4) i de l'empat de la Pobla de Mafumet a Terrassa (1-1). És el primer equip de la Ribera d'Ebre que aconsegueix un títol en categoria nacional.

A partir del 23 de maig començarà a defensar el campionat
L'equip verd començarà la seva cursa al Play off d'ascens el cap de setmana del 23 a 24 de maig. Si aconsegueixen superar l'eliminatòria directa seran equip de Segona B. Si no és el cas s'haurà d'incorporar a una segona eliminatòria amb els guanyadors de la ronda prèvia entre segons, tercers i quarts.

Pobla Mafumet, Europa ja son de play off i espera un quart entre quatre
El CF Pobla Mafumet i el CE Europa acompanyaran al FC Ascó com a representants del futbol català a les fases d'ascens a Segona B. La quarta i última posició de la lligueta se la repartiran el Prat (58), el Figueres (56), el Vilafranca (56) i el Terrassa (56).



Imatges extretes de la pàgina web del FC Ascó: www.fcasco.com