dissabte, 18 de juliol del 2015

Ja tenim calendari. El Santfeliuenc començarà la tercera a Tercera a Manlleu


Habemus calendarium. La Federació Espanyola de Futbol va fer oficial el calendari de la Tercera Divisió 2015-2016. 38 jornades d'emocions que començaran el cap de setmana del 22/23 d'agost i que clouran el 15 de maig. La Federació s'ha reservat dues jornades que es jugaran entre setmana: la primera el 28 d'octubre i la segona el 2 de març. El 6 de desembre no hi haurà partits per la celebració de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. Si la selecció catalana queda eliminada, la jornada intersetmanal fixada per al 2 de març passaria a disputar-se el 27 de març que ha quedat inicialment lliure. El Santfeliuenc iniciarà la lliga a Manlleu i l'acabarà a Peralada. Quatre equips jugaran les fases d'ascens a Segona B i tres baixaran a Primera Catalana. La tercera aventura del Santfe a Tercera és una mica més a prop.

El Santfe debuta a Manlleu
El Santfeliuenc s'estrenarà a Manlleu. Els quadribarrats comencen una nova etapa amb l'entrenador Alberto Fernández com a cap visible d'un projecte renovat que malda per no patir tant com la temporada passada. En els dos enfrontaments precedents a Tercera, els blanc-i-blaus van esgarrapar sengles empats (0-0 i 2-2).  El Santfeliuenc jugarà el primer partit a Les Grases el 29/30 d'agost contra el Rubí. I la segona visita serà al feu del Sabadell B. A la quarta jornada plat fort a Les Grases amb la visita del Sant Andreu. A la setena jornada els blanc-i-blaus visitaran un dels seus camps talismans: Ascó. Els derbis arribaran a la desena jornada (Santfe-Gavà) i a la dissetena (Santfe-Prat). Altres plats forts són: Figueres - Santfe (jornada 9), Santfe-Palamós (jornada 12), Terrassa - Santfe (jornada 16) i Europa - Santfe (jornada 18).

Les tres primeres jornades:
Jornada 1 (22/23-08-2015)
Ascó - Vilafranca
Cerdanyola - Figueres
Montañesa - Gavà
Sant Andreu - Masnou
Sabadell B - Palamós
Rubí - Júpiter
Manlleu - Santfeliuenc
Peralada - Granollers
Europa - Terrassa
Morell - Prat

Jornada 2 (29/30-08-2015)
Vilafranca - Morell
Figueres - Ascó
Gavà - Cerdanyola
Masnou - Montañesa
Palamós - Sant Andreu
Júpiter - Sabadell B
Santfeliuenc - Rubí
Granollers - Manlleu
Terrassa - Peralada
Prat - Europa

Jornada 3 (6/7-09-2015)
Vilafranca - Figueres
Ascó - Gavà
Cerdanyola - Masnou
Montañesa - Palamós
Sant Andreu - Júpiter
Sabadell B - Santfeliuenc
Rubí - Granollers
Manlleu - Terrassa
Paralada - Prat
Morell - Europa

Podeu veure el calendari complet aquí

De Vilassar a Manlleu
El Santfeliuenc debutarà al Camp Municipal d'Esports de Manlleu. La temporada 2013-2014 s'hi va estrenar a Villasar de Mar amb una victòria i un gol d'Álex Bolaños que ja forma part de la història. Un any més tard. Cerdanyola va acollir l'inici del segon i patit periple. El proper 23 d'agost el Santfeliuec començara una nova temporada amb la il·lusió de fer feliç una ciutat i una afició que somien amb coses molts grans en l'any del 110 aniversari.