divendres, 11 de setembre del 2015

A per una victòria de prestigi, moral i confiança

SANTFELIUENC FC ... UE SANT ANDREU
ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXES (DELEGACIO TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 4
DISSABTE 12 SETEMBRE
HORA: 18:30
SOCIS SANTFELIUENC: GRATUÏT
VEÏNS DE SANT FELIU: 5€
SOCIS SANT ANDREU: 5€
GENERAL: 10€
PER SEGUIR EN DIRECTE:@SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @uesantandreu
TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Toca reacció i contra el més gran. El Santfeliuenc arriba a la quarta jornada amb necessitat de victòria després de l'abultada derrota a Sabadell. Els blanc-i-blaus necessiten una victòria que serveixi per creure en un equip que ha d'anar creixent. El Sant Andreu, com a clar aspirant a jugar la promoció, vindrà a Les Grases amb la voluntat de continuar la bona ratxa en el tram inicial de lliga substanciat en una victòria i dos empats.

El Santfeliuenc rep a Les Grases un dels grans del futbol català i espanyol, la UE Sant Andreu. L'equip d'Andrés González ha de filar prim i sumar la primera victòria per tal de sortir dels llocs de descens, per més que aquesta dada amb tres jornades al darrere sigui purament anecdòtica. Els blanc-i-blaus no podran comptar amb el concurs d'Éric Pacheco que ha estat sancionat amb dos partits per la seva expulsió a Sabadell. La nota positiva és el retorn d'Álex Bolaños. David Toro i Alberto són dubte.

Les Grases mereix omplir-se
Santfeliuenc-Sant Andreu. Un plat fort de Tercera Divisió que ha d'animar l'afició a respondre i omplir Les Grases. S'espera també una notable representació de seguidors andreuencs animats pel bon inici de la lliga i la comoditat del desplaçament.

El Sant Andreu busca manar des de l'inici
A Manolo Márquez li ha tocat refer les peces trencades d'un club que el curs passat va perdre la Segona B i que va viure moments de crisi institucional. Finalment el retorn a la presidència de Manuel Camino rellevant Dinorah Santa Ana i la incorporació de Manolo Márquez com a director d'orquestra ha servit per construir un conjunt competitiu que només ha mantingut dos jugadors de l'exercici passat. El desembarcament de jugadors amb recorregut a Segona B -Albert Yagüe, Dani Guerrero, Domi Berlanga i Brian Cantalejo- ha acabat de donar volada un conjunt que està obligat a jugar la promoció

Unió Esportiva Sant Andreu
Fundat l'any 1909
President: Manuel Camino
Indumentària: samarreta quadribarrada a ratlles horitzontals; pantaló negre.
Estadi: Narcís Sala
Aforament: 7.000 espectadors
socis: 1.500
Temporades a Segona: 11
Temporades a Segona B: 16
Temporades a Tercera: 38
Web: www.uesantandreu.cat

Plantilla:
Porters: Manu i Iván Fuentes (Sabadell B)
Defenses: Aitor Torres (Rubí), Melo (Cerdanyola), Joan Noguera (Sabadell B), Borges (Montañesa), Payán (Manlleu) i Méndez (Juv.)
Migcampistes: Pluvins (Gramenet), Agustín (Gramenet), Hugo (Manlleu), Dani Guerrero (Sestao), Joel (Juv.), Ferri (Juv.) i Domi Berlanga (Mallorca B)
Davanters: Aumatell (Manlleu), Yagüe (Castelló), Gissi (Badalona), Brian Cantalejo (Real Jaén) i Carlos (Juv.)

Què va passar a l'últim Santfeliuec-Sant Andreu?
Inèdit en competicions federades

Foto: uesantandreu.cat