TERRASSA FC 3 (ISAAC MALDONADO, 16', ISAAC MALDONADO, 72' I CHELE, 90') ... SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

El Santfeliuenc es va endur un càstig excessiu de la tercera visita a l'imponent Olímpic de Terrassa. Els egarencs es van avançar aviat i els blanc-i-blaus van respondre bé però sense capacitat per crear ocasions de gol amb claredat. A la represa, el domini va correspondre al Santfeliuenc però dos contracops van liquidar el partit. Una derrota massa abultada perquè un Terrassa d'aprovat raspadet no va fer mèrits ni de llarg per tan generós premi. Cal passar pàgina ben ràpid i centrar-se en la visita del Prat a Les Grases. Serà el dissabte 12 de desembre.

El Santfeliuenc no va sortir amb bon peu a l'imponent estadi egarenc. Al minut 4 Isaac Maldonado va trobar massa espai per penetrar a l'àrea i deixar anar una rematada que va sortir amb la trajectòria desviada. Els locals amb poquet van fer recular amb relativa facilitat el Santfeliuenc. Al minut 16 una centrada xut d'Isaac Maldonado va agafar avançat Santi i la pilota es va colar per l'escaire. Un gol d'aquells que deixen glaçat. Tanmateix el Santfeliuenc va saber entomar el gol i atrevit es va recompondre. Al 25' un globus dins l'àrea no el va poder recollir Dani Ortiz en una bona posició. I al 38' l'ocasió més clara. En un teva meva entre Adri Ruiz i David Toro, Toro en una magnifica situació no  va gosar llançar i la seva assitència va ser invalidad per posició legal. David Toro havia desaprofitat una gran ocasió. Al 41' el mateix Toro en estat de gràcia va deixar en evidència un defensa local però la seva centrada no va trobar la rematada adient. Amb poc més es va arribar al descans. El Santfeliuenc tornava a cedir en un camp gens propici que acabarpa convertint-se en una maledicció.
Després de la represa el guió no es va alterar. El Santfeliuenc dominava i el Terrassa, ultraconservador, es defensava amb algunes errades i gairebé renunciava a l'atac, més enllà d'algun contracop aïllat. Mancava la rematada que coronés jugades ben intencionades. Andrés González ho va mirar de resoldre amb l'entrada de Quiles i Guille Sarmiento. Tanmateix als blanc-i-blaus se li van barrar totes les opcions quan una desconnexió entre la defensa i la línia de mitjos la va aprofitar Isaac Maldonado 72' per fer el segon gol del seu compte i tancar el matx. Amb el 2 a 0 el Santfeliuenc va mirar de fer el seu primer gol a l'estadi terrassenc però els seus atacs van ser del tot estèrils. En els minuts escombraria i quan tothom pensava en el final, Chele en un altre contracop va donar la puntilla a un marcador enganyós per excessiu. La sensació és que un equip amb poc havia aconseguit moltíssim, si més no en la severitat del resultat.

Terrassa FC: Barragán, Chele, Jou, Peña, Javi González, Adri Gimeno, Isaac Maldonado (Uri Serra, 77'), Óscar, Aarón Bueno (Sergio Montero, 85'), Boniquet i Ángel de la Torre (Samu, 88').
Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Dani Ortiz, Joserra (Pere, 77'), Alberto, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Quiles, 69') i Éric Pacheco (Guille Sarmiento, 69').

Gols:
1 - 0, Isaac Maldonado, 16'
2 - 0, Isaac Maldonado, 72'
3 - 0, Chele, 90'

Àrbitre:
Rodríguez Enrique, sense complicacions. Va amonestar els locals Peña, Adri Gimeno i Aarón Bueno; i els santfeliuencs Adri Ruiz, Joserra, Alberto i David Toro.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc no va merèixer una derrota tan abultada. La falta de rematada va ser una pesada càrrega.
- El Terrassa se'ns resisteix, cinc partits i cinc derrotes. Caldrà esperar a la quarta visita a l'Olímpic per trencar la malastrugança.
- Al Terrassa l'eficàcia el serveix per estar a només un punt de la promoció. Una gran collita per a un equip format a corre-cuita.