divendres, 11 de desembre del 2015

L'hora del gran derbi

SANTFELIUENC FC ... AE PRAT
ARBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIO GIRONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 17
DISSABTE 12 DE DESEMBRE
HORA: 18
SOCIS: GRATUÏT
ENTRADA GENERAL: 10 EUROS
ENTRDA SOCIS PRAT: 5 EUROS
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, SantfeTV, @Radio_SantFeliu, El Prat Radio (91.6FM) i @aeprat1945
TEMPS PREVIST: tarda vespre de cel amb sol i núvols: temperatura de 13 graus


El gran derbi. Un dels millors derbis del Baix Llobregat arriba a Les Grases amb dos equips que lluitaran per objectius diferents. El Santfeliuenc buscarà els tres punts per enganxar-se a la part mitja baixa i no caure en posicions de descens, i el Prat mirará d'aconseguir la desena victòria que li apropi al campionat d'hivern. Derbi d'emocions i amb la convicció que el Santfeliuenc està en disposició de sorprendre un veí confegit per jugar la propera temporada a Segona B.

El Santfeliuenc ha d'oblidar el poder del seu rival i buscar tres punts molts necessaris per menjar els torrons fora de les posicions de descens. Els futbolistes que entrena Andrés González han experimentat una evolució alcista tant de resultats i joc i ara cal fer-se forts a Les Grases i aprofitar aquest últim partit de l'any a casa com els dos que saludaran el 2016 contra el Peralada i el Manlleu. Si els blanc-i-blaus son capaços de repetir el nivell de joc exhibit davant el Júpiter i el Granollers, el Prat pot veure com el seu caseller de derrotes passa d'una a dues. L'entrenador santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs del sancionat Joserra, que ha complert el cicle de cinc amonestacions.

Gran expectació a Les Grases i acord entre directives
Un derbi a Tercera Divisió entre Santfeliuenc i Prat sempre és un al·licient, i si a més les dues directives es posen d'acord per facilitar l'assistència de les dues aficions doncs encara més i millor per pensar que les graderies de Les Grases s'ompliran. Els socis pratencs podran entrar a Les Grases al mòdic preu de 5 euros. Un gran derbi que ens convida a viatjar en el temps amb un clàssic del Baix Llobregat de sempre.

Baixa d'Álex Masuet
El davanter Álex Masuet ha causat baixa. El Santfeliuenc agraeix l'estada al club i li desitja molta sort en la seva nova etapa esportiva i professional.

AE Prat, obligat a ser campió
Un equip de cinc estrelles. Això és que ha fet per a la temporada 2015-2016 un Prat que vol tornar a Segona B després del regust amarg que va deixar l'exercici passat quan els pota blava arrencaven la lliga com a candidats a l'ascens. Aquest any el Prat de Pedro Dólera sí està exercint de gran favorit i els seus 33 punts avalen la quantitat d'una plantilla llarga, equilibrada  i obligadíssim a coronar-se. Els Toni Texeira, Rafa Murillo, Nacho del Moral, Oriol Ricarte, Sascha, Putxi, Ignacio Rosillo, Javi Lara, Fede Bessone ...  són massa teca com per dubtar-hi.

Associacio Esportiva Prat
Any de fundació: 1945
President: Luis Quiñonero
Indumentària: samarreta blanca; pantaló blau
Estadi: Municipal Sagnier
Aforament: 2.000 espectadors
Temporades a Segona B:2
Temporades a Tercera: 12
Web: aeprat.com

Plantilla:
Porters: Toni Texeira i Dani Lledo (Viladecans).
Defenses: Albarrán, Rafa Murillo, Oriol Ricarte,  Gerard Rovira (Santfeliuenc), Aitor Lario (Castelldefels), i Fede Bessone (Swansea).
Migcampistes: Éric Ruiz, Ferri Vega, Nacho del Moral, Charly Ruiz, Putxi i Javi Lara (Europa), Jaime (Terrassa) i Ion Vázquez (Pasaia).
Davanters: Sascha, Elhadji (Martinenc), Ignacio Rosillo (Prat), Jonathan Collado (Rubí) i Jordi Sánchez (Vilassar Mar)

Què va passar a l'últim Santfe-Prat?
Temporada 2014-2015
Tercera Divisió, jornada 15 (15-11-2014)
Santfeliuenc 0 Prat 1 (Rafa Murillo, 8')



 Foto AE Prat: Àngel Garreta, ceeuropa.cat