dissabte, 16 de gener del 2016

Un partit que val quatre punts en una setmana apassionant

UE RUBÍ ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
MUNICIPAL DE CAN ROSÉS
JORNADA: 21
DIUMENGE 17 DE GENER
HORA: 12.30
PER SEGUIR EN DIRECTE: LA XARXA TELEVISIÓ (ESPLUGUES TV I EL PUNT AVUI), RÀDIO SANT FELIU, SANTFETV, RÀDIO MARCA BARCELONA, RÀDIO RUBÍ, @SantfeliuencFC, @UERubi
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

La primera finalíssima en sis dies apassionants. El Santfeliuenc afronta una setmana frenètica per al club que comença aquest diumenge a Can Rosés de Rubí en un matx que val quatre punts, tindrà continuïtat el proper dijous amb la inauguració de l'exposició "100 + 10 històries del Santfeliuenc Futbol Club" (20 hores, Palau Falguera) i clourà el dissabte a Les Grases amb la disputa del Sanfe-Sabadell B. El duel de Rubí tindrà, a més, la presència de les càmeres de La Xarxa Televisió.

O caixa o faixa. El Santfeliuenc disputa a Rubí un duel cabdal per a les aspiracions de permanència. Després de la derrota a casa contra el Manlleu cal amb urgència recuperar el camí dels tres punts, i més contra un rival directe que marca la primera posició de descens amb 20 punts. És clar que l'enfrontament de Rubí no resoldrà res però és evident que si els blanc-i-blaus sumen els tres punts posaran una tanca de quatre -més el goal average- a manca, això sí, de la disputa de gairebé tota la segona volta. Per a un duel tan important, Andrés González no podrà comptar amb el concurs del sancionat Dani Maldonado, que el passat dissabte va veure la cinquena targeta groga.

Èdgar Mayor, segona etapa a Sant Feliu
El lateral esquerrà torna a Les Grases. Després d'un pas breu pel Masnou, l'ex jugador del Putnok hongarès i del Santfeliuenc durant les dues primeres temporades dels blanc-i-blaus a categoria nacional, ha decidit donar un cop de mà un equip que vol ser de Tercera la propera temporada. Un futbolista de banda esquerra que oferirà a Andrés González una bona alternativa.

En directe per La Xarxa Televisió
A més dels habituals mitjans que segueixen al Santfe com Ràdio Sant Feliu i SantfeTV aquest diumenge podreu tenir per segon cop a la temporada la retransmissió en directe de La Xarxa. A Sant Feliu hi podreu seguir a través d'Esplugues TV i El Punt Avui.

Setmana de l'estrena de l'expo dels 110 anys
El Santfeliuenc treballa a tota màquina perquè el proper dijous a les 20 hores el Palau Falguera mostri a tota la ciutat l'esplendor de 110 anys de vida en comú amb la ciutat. Una exposició que obre el calendari de celebracions del nostre club i que coincideix amb la millor etapa del degà del Baix Llobregat.

El Rubí busca els tres punts per sortir de la zona roja
Julià Garcia està fent mans i mànigues per fer dels rubinencs un equip competitiu. Molts canvis i plantilla nova de trinca en un temporada que augurava angoixes. El millor, però, dels vallesans ha estat la seva participació a la Copa Catalunya amb la disputa de la semifinal contra el Sabadell. Julià Garcia no podrà comptar amb el concurs del Sancionat Pau López. Sergi Estrada, que ha vist en cinc cops la xarxa rival, és el jugador més efectiu dels blanc-i-vermells.

Què va passar a l'últim Rubí-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 34 (19-04-2015)
Rubí 2 (Fontanils, 51' i Álex Fernández, 55') - Santfeliuenc 1 (Èdgar, 79')